"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

 

De regulă, un om bolnav vrea el însuşi să se informeze cu privire la boala pe care o are, la tratamentul cel mai potrivit.

 

Aunci caută cu disperare pe internet, întreabă prietenii, merge la medic rugându-l să-i dea o reţetă, ceea ce nu este deloc rău, dar uită un lucru esenţial. Îl uită pe Dumnezeu.

 

Aproape că nu există boală care să nu aibă legătură cu spiritul, iar cel mai profund leac pentru suferinţele de orice fel este liniştea tamaduitoare pe care ne-o oferă încrederea în Dumnezeu.

PUBLICITATE

 

La această reţetă simplă voi adauga alte sfaturi care până la urmă duc tot în acelaşi loc. În mâinile lui Dumnezeu.

 

Astfel:

 

chemati preotul la fel de des ca doctorul

 

1. Chemaţi pastorul, aşa cum chemaţi medicul

 

Altfel spus, credeţi în puterea egală de vindecare a forţelor spirituale şi a tehnicilor medicale.

 

2. Rugaţi-vă pentru medic

 

Adică să înţelegeţi că Dumnezeu a ales oameni adecvat instruiţi pentru a fi mesagerii puterilor Lui tămăduitoare. De multe ori înşişi medicii spun: noi tratăm pacienţii, iar Dumnezeu îi vindecă. Aşa că rugaţi-va ca medicul să poată fi un canal deschis prin care pătrunde tămăduirea divină.

 

3. Nu va lăsaţi pradă panicii şi fricii

 

Indiferent de ce faceţi, nu vă lăsaţi cuprinşi de frică. Dacă veţi simţi asta veţi atrage gândurile negative şi, în consecinţă, distructive, vor fi îndreptate împotriva persoanei pe care o iubiţi, tocmai când aceasta are nevoie de gânduri pozitive şi tămăduitoare care s-o sprijine.

 

4. Nu uitaţi că Dumnezeu acţionează în spiritul legilor divine

 

Nu uitaţi nici că meschinele noastre legi omeneşti nu sunt decât revelaţii trunchiate ale puterii care circulă în univers. Legea spirituală guvernează şi ea boala. Dumnezeu a hotărât că există două leacuri pentru fiecare afecţiune.

 

Unul este vindecarea prin intermediul legilor naturale, iar celălalt aduce tămăduirea prin legea spirituală aplicată prin intermediul credinţei.

 

5. Încredinţaţi pe deplin persoană iubita în mâinile lui Dumnezeu

 

Prin credinţa dvs., îl puteţi plasa pe traseul circuitului puterii divine. Acolo există leacuri, dar, pentru ca ele să fie pe deplin eficiente, pacientul trebuie să fie încredinţat în întregime drumurilor nebănuite ale voinţei Domnului.

 

E la fel de greu de înţeles pe cât e de greu de realizat, dar e clar că, dacă marea dorinţa ca persoană iubită să trăiască este compensată de o disponibilitate la fel de mare de a-l lasă în grija Domnului, puterile tămăduitoare vor fi puse în practică în mod miraculos.

 

Vezi aici cele mai frumoase lucruri pe care viața ți le oferă gratis!

 

6.Lăsaţi armonia să domnească în familie

 

Mă refer la armonia spirituală, căci lipsa de armonie este legată în mod intim de boală.

 

7. Formaţi o imagine vizuală a persoanei iubite că fiind sănătoasă

 

Închipuiţi-vă că nimic nu-i tulbură sănătatea. Imaginaţi-vă că radiază de dragostea şi bunătatea lui Dumnezeu. Conştientul poate sugera boală, chiar moarte, dar nouă zecimi din mintea dvs. sunt reprezentate de subconştient.

 

Faceţi în aşa fel că imaginea sănătăţii să va invadeze subconştientul, iar această zona influentă a minţii dvs. va emite o energie care radiază de sănătate.

 

De obicei aveţi parte de ceea ce credeţi în subconştientul vostru prin intermediul credinţei. Nu veţi obţine niciodată nimic bun, căci subconştientul nu va va înapoia decât gândurile sincere.

 

Dacă gândurile dvs. sincere vor fi negative, rezultatele se vor arata la fel. Dacă sunt pozitive, veţi avea rezultate pozitive şi tămăduitoare.

 

8. Mulţumiţi-i Domnului pentru iubirea şi grijă pe care v-o poartă

 

Fiţi absolut naturali. Imploraţi-L pe Dumnezeu să-l/o lecuiască pe cel/cea pe care îl/o iubiţi. Doriţi asta cu tot sufletul, aşa că rugaţi-l să va ajute, dar să nu spuneţi “Te rog, Doamne”, doar o dată.

 

Mulţumiţi-i Domnului pentru bunătatea Sa. Această credinţă pozitivă va va ajuta să descătuşaţi puteri spirituale îngropate adânc în fiinţa dvs. şi să va bucuraţi din plin de certitudinea iubirii şi grijii pe care vi le poartă Dumnezeu.

 

Această bucurie va va sprijini, şi, nu uitaţi, bucuria însăşi are virtuţi tămăduitoare.

 

Referinţe: Norman Vincent Peale, “Forţa gândirii pozitive”

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE