"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Alexandra Ungureanu

Nicăieri nu poate fi omul mai fericit, ca în sânul familiei sale și cum azi este Ziua Familiei, m-am gândit că ne-ar prinde tare bine să ne amintim ceea ce este cel mai important pentru sufletul nostru.

Familia este mediul în care venim pe lume, ne dezvoltăm şi la rândul nostru ne formăm o altă familie. Este locul unde găsim înţelegere, linişte şi soluţii la problemele care ne frământă, însă cu o singură condiție, să existe în permanență respect și iubire.

de ce sa-ti iubesti familia

Putem fi directori de firme, manageri în multinaționale sau conducători de stat, știți de fapt ce reprezintă căminul fiecăruia? Un stat în miniatură, în care dacă nu investești, se va degrada în fiecare zi mai mult.

PUBLICITATE

Indiferent câte cunoștințe ai avea pe lumea asta, nu uita că prietenul cel mai bun este întotdeauna soțul, iar consolarea cea mai de nădejde, soția va fi.

Unde ne formăm caracterul? Tot în sânul familiei, deoarece doar în acest mediu putem trece de la egoism la altruism.

Viața de familie este frumoasă alături de cei dragi, alături de părinți. Să ne aducem aminte de viața de acasă, alături de părinții noștri dragi, o viață fără griji. Mai târziu, fiecare a făcut un pas măreț în viață. Ne-am unit sufletele cu persoana iubită, viața de familie e diferită. 

Află aici secretele unei îmbătrâniri frumoase!

Avem responsabilități, obligații față de soție, copii etc. Banii pot fi sursa ideală pentru o viață liniștită, dar asta nu înseamnă că ne aduc și dragostea în suflet, ori liniștea.

Să fim credincioși înseamnă să facem din familie o mică biserică și din casele noastre mici temple.

Dorința fiecărui părinte este să ofere fiilor tot ceea ce lor le-a lipsit, căci ei sunt motivul pentru care oamenii oferă tot ce au mai bun.

Toate succesele noastre le datorăm primilor ani de studiu, cu clasa în sânul familiei.

FAMILIE

F- FERICIRE

A – ARMONIE

M- MULȚUMIRE

I – IUBIRE

L- LINIȘTE

I – IMPLICARE

E- ECHILIBRU

Acestea sunt elementele unei familii, bazele ei sunt ușoare și în același timp greu de menținut. Aveți mare grijă să nu striviți niciuna dintre cărămizi, căci altfel fundația începe să cedeze.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE