"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 − 7 =

fifteen + thirteen =

La un moment dat, se poate întâmpla ca un bărbat să întâlnească femeia vieții sale, însă, din nefericire, nu este suficient de înțelept să o păstreze lângă el, regretând mai apoi totul.

loading...

De aceea, dacă o femeie are cel puțin calitățile enumerate mai jos, voi, bărbații, faceți tot posibilul și n-o lăsați să plece niciodată!

Este inteligentă

Cred că orice bărbat are nevoie de o femeie inteligentă pentru a traversa toate etapele vieții. Se spune că în spatele unui bărbat puternic, se află o femeie și mai puternică. Fără o astfel de femeie, un bărbat nu este bun decât să se iubească pe sine. Alături de o femeie deșteaptă/cu un IQ ridicat, un bărbat devine mai înțelept, își găsește scopul, direcția clară în viață.

Este frumoasă

Frumusețea este definită de ochii care o văd. Atâta vreme cât voi o găsiți extraordinar de frumoasă, potrivit, desigur, criteriilor voastre, este timpul să acționați.

De ceva timp, constat că persistă o dispută între cei care dau frumuseții fizice prea multă importanță și cei care refuză să accepte că este un criteriu determinant.

Să nu uităm, conceptul de frumusețe există de când omul a reușit să o descopere. Nu este ceva de care trebuie să ne rușinăm, ci, dimpotrivă, este bine să știm să o apreciem la adevărata ei valoare.

Este amabilă și dornică de a deveni mamă

Cele mai bune persoane sunt persoanele amabile/politicoase. În caz de nu întâlniți tipul ăsta de femeie, nu merită să-i deschideți ușa pentru a intra în viața voastră.

De asemenea, pentru o femeie, dorința de a deveni mamă este un lucru foarte important. Personal, cunosc destule cazuri de femei ce nu vor să aibă copii. E opțiunea lor. Nu am calitatea să le condamn.

Atunci când vă doriți să întemeiați o familie, încercați să vă asigurați că femeia lângă care v-ați decis să rămâneți este făcută pentru a fi mamă.

Este plină de viață

Oho, viața ne supune la multe încercări. Traiul în doi poate fi pe parcurs sau chiar de la început monoton, plictisitor. Femeile nu au fost create spre a-i amuza/distra pe bărbați, cum nici invers. Dar, a avea în preajmă o femeie plină de viață, energică, optimistă nu poate decăt să vă facă cel mai fericit om de pe pământ.

Iubește din tot sufletul

De departe, puterea de a iubi este calitatea esențială. Când o femeie vă iubește, o face din tot sufletul, cu toată ființa ei, este total devotată familiei. Să recunoașteți, bărbații sunt mai egocentriști, oferă o altfel de dragoste.

Prin urmare, de veți întâlni femeia care vă iubește în felul acesta, gândiți-vă că ați primit cel mai frumos Dar pe care Universul vi-l poate oferi.

Este pregătită să facă și compromisuri

Ne place ca lucrurile să fie așa cum vrem noi și arareori suntem deschiși schimbărilor. Aș crede, totuși, că o relație cere să faci și unele compromisuri, cu precizarea că depinde de natura lor.

Să lăsăm lucrurile să meargă înainte, dacă vrem ca ele să funcționeze normal. Descoperind femeia gata să accepte compromisuri, vă aflați la jumătatea drumului. Trebuie să faceți la fel.

Nu se teme să vă spună că nu aveți dreptate

Un bărbat are nevoie de o soție care să-i arate că nu a procedat bine într-o situație oarecare, că a luat cea mai proastă decizie. O femeie este capabilă să-i arate unde anume a greșit, iar partenerul să-și schimbe comportamentul. Reciproca e valabilă.

Este foarte puternică, dar plină de feminitate

Sigur că bărbații au gusturi diferite în ceea ce privește femeile de care se simt atrași. Ele sunt un amestec de forță și feminitate. Oare un bărbat nu-și dorește să aibă o astfel de parteneră?

Este pasională

O femeie pasională îl poate molipsi și pe partenerul său. Pasiunea este ca un virus. Lăsați-l să vă contagieze!

Înseamnă totul pentru voi

Fără să vă întrebați de ce, nu vă puteți imagina viața fără aleasa inimii voastre. Poate pentru că o iubiți cu adevărat. Ea reprezentând totul pentru voi, conștientizați mereu și nu lăsați să vă scape din mâini!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.