"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Dacă în ultimul timp nu ți-a mers bine deloc, dacă întâmpini frecvent probleme financiare sau dacă te îmbolnăvești destul de des, înseamnă că locul în care îți petreci cel mai mult timp ( de exemplu casa unde locuiești sau biroul unde lucrezi) este încărcat de energii negative care îți blochează depășirea acestor probleme.

 

Ce reprezintă energiile negative!

 

elimina energia negativa din casa

 

 

Aceste energii nu sunt palpabile, nu se văd, ele doar se simt, iar efectele lor sunt distrugătoare. Aceste energii afectează mai ales persoanele sensibile care sunt și cele mai expuse.

 

De cele mai multe ori locuința ta sau locul în care îți petreci mult timp, dacă este vizitat de persoane negativiste, acumulează în timp energii negative. Pentru a reuși să elimini aceste energii distrugătoare, trebuie să faci un singur lucru…Trebuie să presari într-un colț al camerei puțină sare.

 

Procedeul se desfășoară astfel:

 

– Presară puțină sare într-un colț al camerei unde îți petreci mai mult timp

 

– Lasă sarea sa facă magia timp de 24 de ore

 

– După scurgerea celor 24 de ore, ia mătura și mătură sarea până la ieșirea din încăpere iar atunci când ai ajuns sub toc, trece-o pe făraș (nu o pune direct în făraș din colțul camerei), având grijă să nu rămână deloc în camera unde dormi. Așadar, mătură foarte bine.

 

– După ce ai măturat-o, nu o arunca la gunoi, ci arunc-o în apa de la vasul de toaletă.

PUBLICITATE

 

Se spune că energiile captate de sare sunt disipate în momentul în care sarea intră în contact cu apa. Repetă procedeul pentru fiecare cameră în parte dacă vrei ca întreaga locuință să fie curățată de energii negative!

 

Încearcă această metodă simplă de eliminare a energiilor negative și viața ta se va îndrepta!

 

Citește aici cum te pot ajuta pisicile ca să elimini energiile negative!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE