"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Pietrele (sau calculii) vezicii biliare sunt o afecţiune foarte dureroasă, care expune pacienţii la infecţii şi la multe alte complicaţii grave.

 

Durerile specifice acestei afecţiuni se intensifică, de regulă, după mese, şi sunt însoţite de balonare sau umflături localizate în regiunea ficatului şi a ductelor biliare.

 

 

Medicul şi cercetătorul chinez Lai Chiu Nan susţine că a găsit, însă, o metodă simplă şi perfect naturală de eliminare a pietrelor biliare. Potrivit acestuia, tratamentul recomandat de el este oportun mai ales pentru persoanele cu o funcţie hepatică slabă, deoarece afecţiunile hepatice sunt strâns legate de funcţionarea improprie a ficatului.

 

Despre tratamentul medicului chinez

 

În primele 5 zile ale curei, pacientul trebuie să bea patru pahare de suc de mere neîndulcit sau să consume 4-5 mere proaspete.

 

În ziua a 6-a, pacientul trebuie să sară peste cină şi să bea o lingură de sulfat de magneziu diluată într-un pahar cu apă la temperatura camerei, o dată la ora 18, şi din nou în jurul orei 20.

PUBLICITATE

 

La ora 22, pacientul trebuie să bea o cană de ulei de măsline amestecată cu o jumătate de cană de zeamă de lămâie.

 

Potrivit doctorului Chiu Nan, consumarea uleiului în ultima zi de tratament este esenţială pentru eliminarea pietrelor, deoarece lubrifiază ductele biliare şi uşurează excretarea acestora.

 

Mărturia medicului Lai Chiun Nan

 

Medicul şi cercetătorul chinez susţine că prin această metodă ar fi ajutat un număr mare de pacienţi să elimine din corp între 50 şi 100 de calculi biliari.

 

Potrivit mărturiilor chinezului, unii dintre pacienţii trataţi ar fi suferit de o formă asimptomatică de blocaj biliar, iar cura i-a ajutat să se vindece complet.

 

Citește aici cum să elimini pietrele de la rinichi cu un amestec natural!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Ref: Dr. Lai’s health tips

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE