"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Hepatita C este o boală foarte des întâlnită în ultima vreme şi este cauzată de virusul hepatic C, care se transmite în primul rând prin expunerea la sânge infectat, lucru ce poate avea loc în cazul consumatorilor de droguri intravenoase, transfuziilor cu sânge sau produse din sânge, tatuajelor cu ace/tuş contaminate, echipamentului de hemodializă infectat, rănirilor cu obiecte ascuţite, comportamentului sexual cu risc crescut, sau pe alte cai.

ce stil de viata trebuie sa duci daca ai contactat hepatita c

Aproximativ 10% din persoanele infectate cu hepatită C nu cunosc modul în care au contactat boală.

Vindecarea de această boală este posibilă dacă se începe un tratament cât mai de timpuriu inclusiv un regim alimentar care să ajute ficatul să se regenereze.

Pentru vindecarea de virusul hepatic vă propun dintre multiplele remedii existente, un tratament naturist simplu dar foarte eficient pe baza de boabe de secară.

Secara face parte din familia cerealelor, o cereală foarte benefică în multe afecţiuni.

Că să aveţi suficiente boabe de secară , cumpăraţi de la ţărani 3-4 kg de secară, alegeţi boabele de impurităţi şi alte resturi de cereale şi le depozitaţi la loc uscat ,dar aerisit în sac de pânză.

Înainte de a începe prepararea decoctului trebuie să spălaţi boabele de secară puse într-o sită sub jet de apă.

PUBLICITATE

Apoi puneţi la fiert 750 de ml de apă într-un vas de lut sau ceramic şi 3 linguri pline de boabe de secară. Preparaţi în fiecare zi proaspăt acest remediu.

Fierberea durează 30 de minute, după care stingem focul ,lăsăm 15 minute să se răcească şi îl filtrăm.

Împărţim în 3 porţii lichidul obţinut şi bem fiecare porţie înaintea meselor principale până la vindecare.

Citește aici cum s-a vindecat de ciroză hepatică o femeie din zona Olteniei!

Dacă respectaţi reţeta şi modul de administrare ,rezultatele nu vor întârzia șă apară!

Este în acelaşi timp necesar să va şi odihniţi foarte bine în această perioadă.

Este total interzis alcoolul ,tutunul, mezelurile ,carnea de miel, castraveţii ,zahărul, alimentele procesate și băuturile carbogazoase.

După vindecare încercaţi să va păstraţi o alimentaţie sănătoasă, ficatul este şi o să rămână sensibil!

Va doresc sănătate şi răbdare!

Pentru orice nelămurire cu privire la acest tratament, vă invităm să contactați pe facebook autorul. Vă va răspunde la orice întrebare! 

Autor : Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elena-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE