"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Claudia Bulacu

 

În momentul în care o mama îşi aşteaptă copilul să vină pe lume, începe să se gândească şi la numele pe care i-l va pune. De la o vreme, copiii au nume din ce în mai sofisticate, mai exotice, mai …sonore, dacă putem spune astfel.

 

Este destul de dificil să alegi un nume dintr-o listă lungă, chiar foarte lungă şi trebuie să recunoaştem că oricâte analize am face, parcă tot nu suntem mulţumiţi.

 

alegerea numelui copilului este importanta

 

De fapt,secretul alegerii numelui depinde de ceea ce ne motivează. Fie copilul poartă numele unei persoane dragi din familie (care poate să nu mai fie printre noi),fie numele unei persoane care ne-a inspirat, fie al unui personaj dintr-un film care ne-a plăcut, fie al unui fost iubit etc. Trebuie să ştim, însă, că numele are un impact foarte important asupra vieţii copilului.

 

Numele se întipăreşte în corpul energetic

 

Dacă ne-am hotărât să îi punem numele unei persoane dragi nouă (un părinte,de exemplu, care poate să nici nu mai fie printre noi), destinul copilului nostru va depinde de karma celui căruia îi poartă numele, karma ce se va întipări în corpul lui energetic.

 

Altfel spus, dacă părintele a fost o persoană credincioasă, care ţinea posturile, binevoitoare, sensibilă, care obişnuia să se roage, atunci copilul nostru va împrumuta unele trăsături de caracter de la acesta, va fi iubitor, sensibil, credincios.

PUBLICITATE

 

Dacă ,invers, persoana era violentă, arogantă sau bolnăvicioasă, o parte din caracterul şi viaţa acestei persoane se va transfera copilului nostru şi putem avea surprize foarte mari în timp. Deci, trebuie să fim atenţi atunci când alegem numele copilului nostru pentru a evita unele lucruri neplăcute care pot apărea şi la care nici nu ne-am gândit sau pe care nu ni le putem imagina.

 

Sunt recomandate numele de sfinţi

 

Înainte cu mult timp, copiii primeau nume de sfinţi şi acest lucru nu era chiar întâmplător. Karma pură a sfântului se unea cu cea a copilului şi îl proteja. Astfel, copilul era mai puţin expus unor transferuri de natură energetică negativă, iar viaţa lui era o continuă evoluţie şi protecţie.

 

Odată cu deschiderea spre informaţie şi lume, numele sunt alese pe alte criterii, iar cele karmice, uneori, sunt neglijate sau părinţii nu cunosc, pur şi simplu, aceste detalii. De aceea, de multe ori, copiii se manifestă într-un mod bizar, total neadecvat cu educaţia sau cu atenţia care li se acordă, însă aceste lucruri se pot corecta dacă părinţii îşi dau seama la timp de ceea ce se întâmplă.

 

Citește aici despre gropițele din obraji. Ce spun acestea despre persoanele care le posedă!

 

Bioenergoterapeuţii recomandă ca atunci când punem copilului un nume al unui muritor, să ne rugăm ca el să nu preia de la persoana respectivă decât aspectele luminoase, ce îl pot îndrepta spre iubire şi spre Dumnezeu, şi nu spre aspectele materiale, spre violenţă sau alte trăsături negative ale persoanei în numele căreia ne botezăm copilul.

 

Aici, mama joacă un rol foarte important, în sensul că până la 7 ani, copilul este legat de ea şi orice rugăciune pe care o face pentru copilul său îi va fi ascultată.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...