"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient foarte versatil, putând fi utilizat la curățenie, în bucătărie sau pentru înfrumusețare.

 

Este ieftin, eficient și ușor de utilizat, așa că îți recomand să înlocuiești produsele din comerț scumpe și ineficiente, cu bicarbonatul de sodiu.


Iată câteva întrebuințări ale bicarbonatului de sodiu:

 

curata talpile cu bicarbonat de sodiu

 

Curăță și relaxează picioarele

 

Înmoaie-ți picioarele într-un preparat din apă și 3 linguri de bicarbonat. Pentru a îmbunătăți efectul, masează picioarele și repetă procedura de cel puțin două ori pe săptămână. De asemenea, poți pune bicarbonat și în cadă, atunci când îți faci baie, pentru a te relaxa.

 

Arsuri și dureri în capul pieptului

 

Bicarbonatul de sodiu este un puternic antiacid, așa că dacă vei adăuga o linguriță de bicarbonat, într-un pahar cu apă, durerile și arsurile stomacale dispar ca prin minune.

 

Nu mai transpira!

 

Poți folosi un amestec din apă și bicarbonat de sodiu pentru a trata transpirația excesivă sau mirosurile neplăcute.

 

Vindecă arsurile solare

 

Umple cada cu apă și adaugă jumătate de ceașcă de bicarbonat. Stai în cadă aproximativ 30 de minute și nu te șterge cu prosopul.

 

Vindecă înțepăturile insectelor

 

Proprietățile alcaline ale bicarbonatului de sodiu ajută la vindecarea rapidă a înțepăturilor de insecte. Optează pentru un amestec din apă și bicarbonat de sodiu.

PUBLICITATE

 

Adaugă-l în șampon

 

Pune puțin bicarbonat de sodiu în șamponul tău, pentru un păr strălucitor. Dacă ai părul gras, prepară un amestec din bicarbonat și apă, înmoaie pieptănul în această soluție și folosește-l pentru a elimina excesul de grăsime. La final clătește cu apă.

 

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Sursa: simplewoman. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...