"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

În cele ce urmeaza, vă voi prezenta cele mai importante 5 semne ale deficitului de vitamine, care sunt scrise pe fața ta!

 

Odată cu venirea zilelor mai calde, deficitul de vitamine începe să își facă simțită prezența. Fără vitamine ne simțim slăbiți, lipsiți de energie și suntem victimele sigure ale virușilor.

 

Pentru a vedea ce vitamine îți lipsesc din organism, trebuie doar să privești în oglindă!

 

 

Înfățișare palidă

 

Majoritatea oamenilor au un aspect mai pal al feței, la finalul sezonului, însă dacă pielea ta este complet palidă, înseamnă că ai o lipsă mare de vitamina B12. Probabil că te confrunți și cu simptome precum oboseală sau apatie. Optează să consumi mai multe fructe de mare.

PUBLICITATE

 

Păr uscat

 

Părul uscat și mătreața sunt semne ale lipsei vitaminei B7. Acesta este rezultatul tratamentului îndelungat cu antibiotice. Trebuie să consumi pește, legume, fructe și ciuperci.

 

Ochi umflați

 

Dacă ochii tăi au un aspect pufos, probabil ai o carență de iod. Optează să consumi produse lactate și pâine.

 

Citește despre deficiențele vitaminei ce te fac de trei ori mai susceptibil la migrenele frecvente

 

Buze pale

 

Și buzele pale sunt un semn al lipsei de iod. În acest caz poți consuma carne roșie și să reduci cantitatea de alimente bogate în calciu.

 

Sângerarea gingiilor

 

Acesta este un semn al lipsei vitaminei C. Acest simptom este însoțit de dureri musculare, imunitate scăzută și probleme dentare. Consumă fructe și legume bogate în Vitamina C.

 

Dacă și tu te confrunți cu astfel de simptome, fă-ți un set de analize și mergi la medic!

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE