"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen − seven =

11 − 1 =

Un articol de Ileana Mladinoiu

loading...

Să afirm că femeile se așteaptă să fie curtate și apoi să se căsătorească cu un bărbat de mare caracter nu mai constituie o noutate.Majoritatea oamenilor sunt de acord că bărbații buni au anumite trăsături de comportament pe toată perioada unei relații.

Acest lucru ne conduce la următoarea întebare: ce însușiri specifice are un bărbat bun? De la început, vă pot spune că sunt foarte multe.

Nu le-am identificat pe toate, ci doar pe acelea pe care le-am considerat mai importante (ordinea este aleatorie) și care indică faptul că dvs. sunteți un astfel de bărbat.

Așadar, un bărbat bun…

cum iti dai seama ca ai un barbat bun


…nu are niciodată un comportament abuziv față de partenera lui și față de alții

El nu va fi niciodată fizic, mental sau emoțional abuziv față de partenera lui. În afară de aceasta, un bărbat bun nu poate face exces de puterea sa nici față de o altă persoană, indiferent de circumstanțe.

Dimpotrivă, el va folosi tăria caracterului și intelectului său pentru a rezolva conflictele.

…vă acceptă așa cum sunteți

Poate că sunteți mai mult cu capul în aer, mai obositoare/zgomotoase, mai puțin amuzante decăt alte femei, el vă iubeste pentru asta. Vă ști cum să vă simți bine în raport cu lucrurile care nu vă plac nici vouă.

…va face ca mereu să vă simțiți frumoasă din toate punctele de vedere

Când ești partenera lui, un om bun nu va uita să te facă să te simți frumoasă. El nu se mulțumește doar să ți-o spună prin cuvinte. Reușește să sădească sentimentele cele mai plăcute în inima ta. Aceasta include modul în care el interacționează cu tine fizic și mental.

…este înțelegător în majoritatea cazurilor

Un bărbat bun înțelege importanța de a rămâne uniți și va continua să susțină nevoile unei femei. Asta nu înseamnă că el este o persoană ce va spune da la toate, ci este un om care oferă sprijin, atunci când împrejurările o cer.

…vă pune pe primul loc în orice împrejurare

Nu înseamnă că răspunde oricărui capriciu, doar că, în cele mai multe cazuri, un om bun este generos prin cuvintele și faptele sale. Este responsabilitatea unui bărbat de a o pune mai întâi pe soția lui în față. Mi se pare ceva- să recunoaștem!- ce înseamnă foarte mult.

…consideră fericirea voastră ca fiind fericirea lui

El vrea ceeea ce este mai bun pentru voi și este gata să dea totul, fără să țină cont de nimic, fiindcă felul acesta de a fi îi produce multă plăcere.

Citește aici 10 trăsături caracteristice femeilor care își înșală bărbații – Numărul 2 și 7 sunt cele mai populare…

…este onest și deschis

Nu vă va minți ori trișa, fiind vorba despre persoana pe care o iubește cel mai mult din lume. Acest om nu va ezita sa spună exact ceea ce este, fie că este un lucru bun ori ba.

…caută să devină și mai bun

Un bărbat bun nu-și oferă prea mult credit. Deși este un om inteligent, caută mereu să îmbunătățească ceva la el. Fie își asumă noi responsabilități, fie își ameliorează condiția fizică, un om bun se angajează mereu să devină și mai bun.

…vă susține cu căldură

Când acest tip de om își exprimă dragostea lui, această dragoste rezistă tuturor încercărilor. În nici un caz nu vă va neglija, chiar și în cele mai solicitante situații. Un om bun nu va renunța să fie mereu de partea femeii iubite.

…vă face să vă simțiți în siguranță

Să se simtă în siguranță este vital pentru orice femeie într-o relație. De aceea, el o vede ca o datorie a omului în general. Indiferent de situație, bărbatul bun va sări întotdeauna în apărarea soției sale.

Vezi aici cel mai frumos răspuns al unui bărbat ce este anunțat de soție că îl părăsește!

…nu stă pe gânduri pentru a vă câștiga încrederea și a o păstra

Omul despre care vorbim știe că încrederea, dragostea nu pot fi forțate. Ele trebuie castigate în fiecare zi. După ce a s-a convins, nu va mai avea nicio urmă de îndoială.

…întotdeauna este gata de mici gesturi de atenție

Vă deschide ușa, trage scaunul, hrănește copiii etc. Toate fac parte din marca fabricată a unui om bun. Niciodată nu este prea ocupat pentru a acorda asistență.

…vă inspiră

Va fi întotdeauna un caracter puternic și statornic. Un om bun va inspira o femeie în așa fel încât să fie cea mai bună versiune a ei însăși.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.