"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ouăle de prepeliţă sunt cele mai sănătoase ouă şi ajută în foarte multe afecţiuni.Este un remediu vechi şi foarte uzitat şi extrem de eficient . Cura se ţine în funcţie de numărul necesar de ouă aferent afecţiunii de care suferiţi…

 

Pentru adulți – Cura de 120 de ouă se ţine 25 de zile astfel:

 

cura cu 120 de oua de prepelita

 

– În prima și a doua zi se consumă 3 ouă

 

– În cea de-a treia zi se consumă 4 ouă

 

– Din cea de-a patra zi și până la finalul curei se consumă 5 ouă pe zi

 

Este foarte indicată persoanelor cu ulcer, tulburări digestive dar și pentru hipertensiune.

 

Pentru copii (4-8 ani) – Cura de 120 de ouă se urmează din prima și până la ultima zi cu 4 ouă consumate zilnic. Această cură cu 120 de ouă este benefică pentru orice afecțiune în cazul copiilor.

 

Pentru alte boli cum ar fi anemie, ateroscleroza, astm, colesterol, scleroză coronariană, diabet, TBC, rinichi, boli de ficat, nevroze, potenţă și migrene, se utilizează cura de 240 de ouă care se ţine 49 de zile şi care începe tot cu consumarea în primele 2 zile a câte 3 ouă, a treia zi 4 ouă şi din cea de a 4 câte 5 ouă zilnic până trec cele 49 de zile.

 

Indiferet de numărul de ouă şi de afecţiune, ouăle se consumă crude (pentru cine suportă le consumă direct din coajă) sau combinate cu miere de albine sau brânză dulce de vaci.

 

Ouăle se consumă înainte de micul dejun cu minim o ora, ele trebuind să fie scoase din frigider(să nu fie aşezate aproape de congelator, dacă îngheaţă nu mai sunt bune) din seara anterioară pentru a se aclimatiza.

PUBLICITATE

 

Citește aici o metodă simplă de prelungire a vieții!

 

Cura se poate repeta, dacă mai este necesar, după minim 20 de zile sau se poate face câte o cură de întreţinere pe an.

 

Tratamentele ajută dar nu fac minuni dacă nu adoptăm o dietă corespunzătoare şi nu renunţăm la fumat, alcool și alimente procesate.

 

Sănătate şi numai bine! Vă doresc un Paște Fericit!

 

Despre autor:Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elena-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...