"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Este o plantă cu o aromă plăcută, şi care desăvârşeşte gustul mai multor preparate tradiţionale – vorbim despre coriandru!

 

Potrivit medicilor şi nutriţioniştilor, coriandrul posedă o serie de proprietăţi vindecătoare care transformă această mirodenie într-un adevărat super-aliment.

 

consumul de coriandru este benefic organismului

 

Coriandrul se numără printre cei mai puternici şi mai eficienţi detoxifianţi ai corpului uman. Administrat corect, coriandrul poate să elimine din organism chiar şi metalele grele foarte periculoase precum mercurul!

 

Cercetătorii au demonstrat în repetate rânduri că intoxicaţiile cu chimicale şi metale grele se află în strânsă legătură cu îmbolnăvirea de cancer, boli renale, boli pulmonare, boli cerebrale şi boli degenerative osoase.

 

Coriandrul conţine cantităţi mari de minerale precum potasiu, calciu, mangan, fier şi magneziu, dar şi de vitamina A şi vitamina K. Studiile clinice au dovedit că această plantă posedă proprietăţi antiseptice, antifungice şi antiinflamatorii puternice.

 

Cel mai bun mod de a introduce coriandrul în alimentaţia zilnică este prin intermediul condimentării salatelor şi tuturor celorlalte preparate consumate pe parcursul unei zile.

PUBLICITATE

 

Dacă vei consuma regulat coriandru, corpul tau se va curăța de toate toxinele periculoase și sănătatea ta va fi astfel protejată!

 

Citește aici despre pătlagină, planta pe care ai ignorat-o dar care are proprietăți uimitoare de vindecare!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...