"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × two =

eighteen − eight =

Uită-te cu atenție la degetul mare de la mâna stângă, tu ai “ochiul lui Buddha”? Ai idee despre ce poate fi vorba, adică ai idee ce reprezintă acest semn prezent pe degetul tău?

loading...

 

Află că persoanele care au acest “ochi” conturat pe deget sunt persoane speciale. Descoperă mai jos de ce!

 

esti norocos daca ai acest semn pe degetul mare

 

Pentru a identifica dacă faci parte din categoria oamenilor care au “ochiul lui Buddha”, trebuie ca în momentul în care indoi puțin degetul mare de la mâna stângă să se contureze un ochi… Acela este “ochiul lui Buddha”!

 

De ce sunt speciale persoanele care posedă această caracteristică:

 

– acestea inspiră încredere, fapt pentru care foarte multe persoane li se destăinuie

 

– sunt persoane extrem de norocoase și intuitive

 

– posedă un spirit energic care îi face să traiască viața din plin.

 

– au o capacitate aparte de a lupta cu tărie, atunci când suferă de orice boală

 

– au o memorie extraordinară (în special cea vizuală)

 

– dacă ochiul lui Buddha este prezent pe ambele degete, aceste persoane sunt aducătoare de bunăstare și prosperitate, oriunde s-ar duce (atrag ca un magnet energiile pozitive în locurile unde poposesc)

 

Așadar, dacă te numeri printre persoanele care posedă “ochiul lui Buddha”, trebuie să știi că ești una dintre persoanele pe care oricine și-ar dori să o aibă alături!

 

Citește aici  de ce sunt speciale persoanele cu două gropițe pe spate!

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor si fondator al site-ului Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau

Google+.

 

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.