"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Potrivit practicii feng-shui, şi nu numai, problemele financiare se pot datora energiilor negative din locuinţă și nu numai. Pentru a atrage belşug, aceste energii trebuie înlăturate şi înlocuite cu altele favorabile.

 

În continuare îţi vom prezenta câteva moduri în care poţi atrage schimbări pozitive în situaţia financiară!

 

ce sa faci ca sa atragi bani in casa

 

Proiectează-ţi în minte că nu duci lipsă de bani

 

Rosteşte cât mai des gânduri pozitive şi imaginează-ţi că ai deja o situaţie financiară bună şi că nu duci lipsă de nimic. Nu subestima puterea gândurilor!

 

Ridică monedele găsite pe stradă

 

Deşi pare simplă superstiţie, se spune că este un semn de noroc şi de bogăţie atunci când găseşti bani pe stradă. Chiar dacă se întâmplă să dai peste o monedă care nu valorează mare lucru, este bine să o culegi de jos şi să o porţi cu tine.

 

Usturoi

 

Usturoiul este aducător de noroc şi se spune că alunge energiile negative, aşa că ai grijă să ai mereu în cămară o legătură de usturoi uscat.

Vezi aici cele 7 plante care atrag bunăstare și iubire în casă!

 

Susan şi seminţe de rodie

 

Presară susan pe o farfurie şi amplaseaz-o într-un colţ ferit al casei ca să atragi bogăţie. Mai mult, poartă în buzunar sau în geantă o punguţă cu seminţe de susan. Procedează la fel cu seminţele de rodie.

PUBLICITATE

 

Lumânări aurii

 

Unge cu miere câteva lumânări aurii şi aprinde-le în fiecare duminică, lăsându-le să ardă timp de o oră.

 

Arde beţişoare din lemn de santal

 

Aprinde beţişoare din lemn de santal în primele ore ale dimineţii în zilele fiecărui început de lună. Închide ochii şi imaginează-ţi că nu duci lipsă de bani.

 

Prepară o limonadă specială

 

Când prepari limonadă, răstoarnă zahărul cu mişcări în sens invers acelor de ceasornic, apoi amestecă-l cu mişcări în sensul acelor de ceasornic ca să înlături energiile negative şi să atragi noroc şi bogăţie.

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...