"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Claudia Bulacu

 

Zonele ginecologice,atât pentru femei,cât şi pentru bărbaţi,reprezintă în plan energetic zonele iubirii. Dacă în copilărie au existat probleme în această zonă, înseamnă că persoana în cauză a nutrit sentimente de agresiune faţă de unul din părinţi (sau amândoi) sau faţă de un frate,pe care l-a desemnat ca fiind răspunzător faţă de toate probleme care au apărut în acea perioadă.

 

Pentru femei,în special, probleme ginecologice sunt legate de partener,de nemulţumire şi agresivitate manifestate în mod constant!

 

adolscentii se autopedepsesc si devin infertili

Uneori,dacă nu sunt lăsaţi să iubească,adolescenţii se autopedepsesc!

 

Cele mai des întâlnite cazuri de autopedepsire vin din rândul femeilor. De obicei, spun bioenergoterapeuţii, această manifestare apare destul de timpuriu,poate chiar în perioada adolescenţei când,de cele mai multe ori, fetele se îndrăgostesc de persoane considerate nepotrivite,cum ar fi, de exemplu, un profesor,un bărbat căsătorit, un verişor,un tânăr care nu este acceptat de familie.

 

În cazul în care fata respectivă iubeşte din tot sufletul pe cineva,dar această dragoste îi este refuzată sau părinţii sunt împotrivă-i, se dezvoltă multe tipuri de agresiune,dar cea mai importantă este cea faţă de sine. Se cunosc multe cazuri când unii tineri s-au sinucis din dragoste, mai exact au refuzat să mai trăiască pentru că,în sufletul lor,unde există iubire pură, se duce o luptă foarte puternică între a accepta că nu poate fi cu persoana pe care o iubeşte şi a continua să o iubească.

 

Pentru adolescenţi, la care sentimentele sunt de obicei curate, este greu de conceput că nu au dreptul să-şi trăiască sentimentele şi să şi le manifeste. Ei nu au încă puterea de a merge mai departe trăind doar „cu jumătăţi de măsură”-in accepţiunea lor. Dacă,totuşi, nu vor renunţa la viaţă, vor rămâne cu sechele adânci pentru că,în încercarea de a face pe plac părinţilor, vor ucide încet-încet iubirea faţă de persoana pe care o adoră,ceea ce este catalogată ca o crimă, în plan energetic. În planul strict personal,intim, această renunţare la iubire,acest blocaj în sfera evoluţiei, duce la autopedepsire şi ,pe termen lung, la infertilitate.

 

Părinţii trebuie să ceară îndrumare divină

 

Aşa cum spuneam mai sus,adolescenţii se pot îndrăgosti de persoane nepotrivite şi în acest context este foarte dificil să controlăm situaţia, în calitate de părinţi. Şi totuşi,cum ar trebui să procedăm într-o astfel de situaţie ?

PUBLICITATE

 

Bioenergoterapeuţii spun că uciderea iubirii este un act greu de iertat pentru Univers, cu consecince dramatice,pe termen lung. Pentru a avea un control cât de cât al situaţiei, părinţii trebuie să înceapă cu o discuţie calmă cu tânărul, o discuţie binevoitoare, cu multe explicaţii din care adolescentul să înţeleagă eventuala nepotrivire.

 

Citește aici ce se poate întâmpla dacă bebelușul dorit întârzie să apară!

 

Prezentarea unor argumente logice,dar (atenţie !) care includ această iubire este cea mai bună metodă. Dacă părintele nu are răbdare sau nu este dispus să cedeze absolut deloc, situaţia nu se va schimba în bine, dimpotrivă. Pe de altă parte, părintele trebuie să aibă abilitatea necesară să anticipeze « mişcările » următoare în aşa fel încât,să-şi pregătească fiul sau fiica pentru o eventuală decepţie. În niciun caz nu trebuie discutat cu autoritate sau prin aplicare de pedepse!

 

Pentru ca această discuţie părinte-copil să dea rezultatele cele mai bune, părintele trebuie să ceară îndrumare divină,să ceară soluţii şi idei de discuţie în aşa fel încât să nu distrugă sufletul copilului său.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...