"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

 

În urmă cu 20 ani,când verişoara mea a născut şi băieţelul ei a avut o problema la ochi, se discuta că trebuie operat…

 

Fiind încă în spital şi încercând să afle mai multe despre ce are băieţelul ei ,a vrut să afle mai multe de la doctor. L-a prins puţin nervos şi a cam repezit-o, practic nu i-a oferit nici un răspuns plauzibil.

 

Toată discuția ei cu acel doctor a fost ascultată de o doamnă în vârstă, ce se afla întâmplător în preajma lor.

PUBLICITATE

 

S-a dus la ea şi a luat-o de mâna, apoi a dus-o într-un salon alăturat şi i-a arătat o fată tânăra în salon cu un bebe mic.

 

vindecare miraculoasa bebe

 

– O vezi? a întrebat ea. A avut aceeaşi problema pe care o are și bebele tău. Poţi rezolva situaţia fără să te mai frămânţi…

 

– Ai născut, ai lapte și nu-ți mai trebuie altceva. Pune copilului 1-2 picături pe ochişor până se dezlipeşte, apoi când deschide ochiul, îi pui numai o picătură în ochiul afectat în fiecare zi şi după maxim 10 zile copilul nu o să mai aibă nimic.

 

Bineînțeles că nici un doctor nu a fost de acord, zicând că este inutil, însă ea nu i-a băgat în seamă și a încercat.

 

Rezultatul?

 

Acum băiatul este mare, mai are ceva timp şi se însoară…

 

Totul s-a întâmplat întocmai cum îi spusese acea doamnă mai în vârsta. După 10 zile de tratament, problema cu ochiul s-a rezolvat și băiețelul nu a mai fost operat.

 

Care este misterul? Eu încă nu l-am desluşit dar a funcţionat!

 

Vezi aici câteva leacuri vechi pe care bătrânii noștri le foloseau frecvent și care funcționează cu adevărat!

 

Despre autor:Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elena-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE