"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

În încercarea de a-şi aproviziona corpul cu cât mai mulţi nutrienţi şi antioxidanţi benefici, multă lume din ziua de azi îşi începe ziua cu un pahar de apă caldă cu lămâie.

 

Este o practică bună, dar care nu foloseşte lămâile la adevăratul lor potenţial.

 

lamaia fiarta te scapa de boli

 

O mare parte a nutrienţilor conţinuţi de aceste citrice sunt concentraţi în coaja şi în pulpa fructelor, aşa că rămân nefolosiţi dacă folosim doar zeama.

 

Ca să beneficiezi din plin de proprietăţile benefice ale lămâilor, fierbe-le cu tot cu coajă ca să obţii un amestec concentrat.

Iată avantajele acestui truc:

 

– Întăreşte imunitatea

 

– Previne răceala şi gripa

 

– Energizează corpul

 

– Detoxifiază sângele şi organele interne

 

– Echilibrează pH-ul organismului

 

– Îmbunătăţeşte calitatea pielii

 

– Împrospătează respiraţia

 

– Contribuie la slăbit

 

– Îmbunătăţeşte starea de dispoziţie şi reduce anxietatea

 

– Stimulează sistemul limfatic

 

– Încurajează vindecarea.

 

Citește aici ce nu știai despre lămai!

 

Ingrediente pentru o singură doză și modul de preparare:

 

– 2 lămâi

 

– 300 ml de apă

 

– Miere după gust

 

Taie lămâile pe jumătate şi pune-le la fiert în apă timp de 4-5 minute. Ţine fiertura la răcit timp de 20 de minute. După răcire, strecoară şi colectează lichidul, apoi toarnă-l într-o cană.

 

Bea-l călduț, preferabil îndulcit cu miere ( bineînțeles daca nu ai diabet ). Diabeticii pot consuma băutura fără să adauge miere.

PUBLICITATE

 

Poate vă întrebați dacă puteți să faceți o cantitate mai mare… Raspunsul este NU. Pentru a beneficia din plin de efectele uimitoare, cel mai indicat este să se servească imediat după pregătire.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor si fondator al site-ului Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE