"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Puţine gospodine ştiu cât de benefică este apa folosită la fierberea ouălor, aşa că multe dintre ele o aruncă.

 

Astăzi îţi vom descrie o modalitate grozavă de a o folosi cu un rost. Nu o să-ți vină să crezi!

 

ce poti face cu apa in care ai fiert ouale

 

Pe timpul fierberii, ouăle îşi lasă în apa din ibric o cantitate mare de calciu organic. Acest calciu organic este extrem de benefic pentru plantele de apartament plantate în ghiveci și nu numai.

 

Calciul organic este excelent pentru întărirea rădăcinilor şi tulpinii subterane a plantelor, în timp ce sărurile minerale din coaja de ou îmbogăţesc solul cu nutrienţi preţioşi.

 

Aşadar, nu mai arunca apa în care fierbi ouăle, ci foloseşte-o în schimb la udatul florilor! Cel mai indicat este uzi plantele cu această apă o dată la 30 de zile.

 

Înainte de folosire, aşteaptă ca apa să ajungă la temperatura camerei.

 

Citește aici și alte trucuri pentru grădinărit!

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Sursa: lifehacker. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

PUBLICITATE
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...