"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

 

Trebuie să recunoaștem că poveștile oamenilor care au stat în comă, unii mai mult, alții mai puțin, au fost întotdeauna tulburătoare. Mărturia lui Stephen este o dovadă în plus că experiența trăită de toate aceste persoane le-a marcat existența, neputând să o uite niciodată.

 

s-a intalnit cu Iisus in ceruri

 

Cu ani în urmă, lui Stephen Musick – făcea parte din marina militară – i s-a făcut o injecție împotriva gripei porcine.

 

Pentru militari, vaccinurile nu reprezintă ceva neobișnuit, deoarece ei trebuie să fie protejați împotriva oricărei boli din întreaga lume.

 

Dar această injecție a făcut ca Stephen să-și schimbe complet viziunea asupra vieții și, mai ales, asupra morții.

 

Era alergic la vaccinul contra gripei porcine, după cum mărturisește Musick, iar reacția a fost “foarte violentă.” Cu toate acestea, Stephen a supraviețuit.

 

După o lună destul de dificilă, starea de sănătate s-a înrăutățit. Bărbatului i s-a administrat un antidot, însă, în loc să-și revină, a leșinat și a fost dus la urgențe.

PUBLICITATE

 

Citește aici povestea băiețelului care își amintește fragmente din viața anterioară!

 

Din acel moment, a rămas în comă timp de 5 săptămâni.

 

După ce s-a întors la viață, Stephen povestește că “a mers în cer” pe toată perioada comei și că l-a întâlnit pe Iisus. Își amintește imagini, sunete, cât și discuțiile avute cu Iisus Hristos.

 

Cel mai puternic sentiment a fost de a simți o bucurie pură și o libertate deplină, înconjurat de un stejar mare, de un camp de grâne, de dealuri și munți.

 

Tot ce vedea, spune omul nostru, era magnific.

 

Bineînțeles că ceea ce l-a marcat cel mai mult pe acest bărbat, coborât după 5 săptămâni pe pământ, a fost conversația cu Iisus.

 

”Avea în jur de 30 de ani, părul lung, negru, ochii cafenii, tenul luminos.”

 

Lucrul cel mai dureros pentru Stephen Musick a fost să afle de la Mântuitor că nu va rămâne în cer.

 

Într-adevăr, după această veste, s-a trezit imediat. A rămas impresionat profund de realitatea de pe pământ. I s-a părut un contrast izbitor.

 

Reținem că în fila sa nu era scris să moară în acel moment.

 

Referință: Life After Heaven: How My Time in Heaven Can Transform Your Life on Earth

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE