"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × 1 =

fourteen + 4 =

Un articol de Claudia Bulacu

loading...

 

Fiecare dintre noi avem dorinţe. Unele sunt mici,altele sunt măreţe,iar în sufletul nostru ştim că împlinirea lor ne-ar face fericiţi.Aşteptăm acest moment şi avem această speranţă,însă din păcate, ele nu se împlinesc întotdeauna.

 

Deseori am auzit pe câte unii când spun că Dumnezeu nu ascultă pe toată lumea,că altfel toţi şi-ar putea împlini visele. Alţii spun că necazurile şi lipsurile ar fi nişte încercări la care ne supune divinitatea din când în când pentru a ne măsura credinţa pe care I-o purtăm. Dar,oare de ce ar avea avea nevoie Dumnezeu de astfel de teste ? El ştie totul înainte ca noi să deschidem gura,deci…

 

cere si ti se va da

 

Dorinţele înalte se împlinesc întotdeauna

 

Multe din gândurile noastre se învârtesc în lumea materială. Fie cerem maşini, fie cerem rochii scumpe, fie case cu etaj, fie bani… Puţini dintre noi ,însă, nu ne punem problema dacă acele bunuri ne-ar apropia mai mult de Dumnezeu dacă le-am avea sau dimpotrivă, ar şterge şi bruma de credinţă pe care o avem în suflet.

 

Unii dintre noi ne dorim anumite funcţii,dar poate acele funcţii nu ne ajută în călătoria noastră spirituală şi poate ne degradează în loc să ne propulseze pe calea noastră. Noi nu ne gândim la aşa ceva când ne dorim ceva, noi credem că a ne dori este suficient. NU este suficient să ne dorim,dorinţele noastre trebuie să fie un impuls în evoluţia noastră spirituală, altfel, Universul nu răspunde cererii noastre ,indiferent ce am cere şi cum am cere.

 

Putem ţine şi posturi negre, nu se va întâmpla nimic în sensul în care vrem noi,ba s-ar putea să ne trezim şi bolnavi. Aici ar trebui adăugat faptul că dorinţele care sunt legate de iubirea aproapelui, de ajutorul dat altora, de un câştig financiar menit să salveze un copil bolnav etc se împlinesc întotdeauna. Altfel spus, dorinţele înalte sunt ascultate.

 

Crezând că a fost împlinită,dorinţa devine realitate

 

Există,însă, un mic secret dezvăluit de către Dumnul Iisus Hristos cu mii de ani înainte ca noi să ne naştem, şi anume, credinţa că dorinţa noastră ne-a fost deja împlinită duce la realizarea ei. Altfel spus, dacă ne comportăm şi simţim ca şi când am fi primit deja suma de bani pe care am cerut-o,mai devreme sau mai târziu acea sumă va veni. Nu puţine au fost exemplele de acest gen pe care le-am putut vedea.

 

De pildă,copiii se comportă aproape clipă de clipă aşa. Ei se bucură înainte de a primi jucăria,doar simplul fapt că şi-o doresc îi face să ţopăie de bucurie. De aceea sunt daţi exemplu mereu copiii, pentru puritatea şi pentru credinţa lor oarbă în ceea ce simt şi în ceea ce spun părinţii şi apropiaţii lor. Ei nu pun nici o clipă la îndoială spusele mamei lor.

 

Vezi aici de ce nu vom putea supraviețui niciodată fără întoarcerea la Dumnezeu!

 

Pentru ei, mama sau tată sunt icoane, deşi unii părinţi greşesc mult faţă de copiii lor.

 

Noi,ca adulţi, suntem mult mai sceptici,ne-am pierdut acea inocenţă şi acea credinţă în miracole. Noi avem nevoie să redevenim copii câteodată pentru a gusta din viaţă cu bucurie şi pentru a crede că dorinţele ne sunt ascultate.

 

Ele ne sunt ascultate mereu,numai că unele dintre ele nu ne-ar ajuta în evoluţie dacă s-ar împlini şi astfel,din iubire pentru noi,Dumnezeu ne protejează din nou. Nu ne îndeplineşte acea dorinţă,dar ne oferă alt cadou mult mai preţios. Trebuie doar să ştim să îl găsim şi să învăţăm să primim…

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.