"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Claudia Bulacu

 

Diabetul este considerată una din maladiile secolului,adică sunt atât de frecvente cazurile de diabetici încât a devenit aproape o stare de normalitate,dacă o putem numi aşa.

 

Unii medici spun că este boala nutriţiei, alţii spun că una din cauze ar fi legată de stres, de incapacitatea de a gestiona situaţiile tensionate şi,astfel, organismul este suprasolicitat,în special pancreasul.

 

apropierea de Dumnezeu te scapa de orice boala

 

După cum au şi afirmat mulţi dintre cei care au studiat-o ,această boală poate fi ţinută sub control,însă necesită tratamente şi un regim destul de sever de viaţă. E bine că există,totuşi, soluţii…

 

Diabetul ne arată că nu putem accepta bucuriile vieţii

 

În plan spiritual,însă, lucrurile par mai simple,în sensul că o simplă schimbare a modului de viaţă ar putea îmbunătăţi considerabil şansele de ameliorare şi s-au cunoscut chiar cazuri de vindecare totală a bolii. Prezenţa unei cantităţi mari de zahăr în sânge sugerează incapacitatea noastră de a accepta « dulceaţa » vieţii noastre,de a trăi din plin bucuria,de a nu vedea partea optimistă a vieţii. De asemenea, diabetul se poate instala în organism cu ocazia unor şocuri psihologice extrem de dure, în decursul cărora persoana în cauză îşi schimbă brusc unele convingeri legate de afecţiune şi ca scut de protecţie se va îngrăşa în perioada următoare.

 

Prin terapia rugăciunii putem ameliora diabetul

 

Deşi toată lumea aleargă după fericire,iată că sunt mulţi dintre noi care nu se pot bucura de micile sau mările momente de succes sau de împlinire. Pare de greu de crezut,dar lipsa poftei de viaţă şi tristeţea acoperă cea mai frumoasă parte din ceea ce noi numim generic,viaţă.

PUBLICITATE

 

Avem multe motive să ne bucurăm,poate unele sunt mici şi par neînsemnate,dar ele există, şi cu cât sunt mai multe,cu atât există mai multe ocazii de a trăi din plin. Faptul că nu am ştiut sau nu am putut să avem viaţa pe care ne-am dorit-o, nu înseamnă că nu avem şi momente de reuşită.

 

Citește aici cum putem să combatem eficient prediabetul!

 

Aceste momente trebuie sărbătorite, adică apreciate şi chiar marcate,cumva ,în calendar. În momentul în care ne facem un bilanţ,de exemplu, la sfârşitul unui an, vom observa că timpul nu a trecut în « gol » ,ci că am avut motive să râdem sau ne simţim bine.

 

În momentele în care ne simţim bine,corpul se destinde şi se umple cu energie vindecătoare. Multe boli grave se vindecă astfel. S-a constatat faptul că prin rugăciune şi prin optimism, diabetul poate fi ținut sub control indiferent care a fost cauza care l-a generat. În concluzie,Creatorul ne-a dat soluţie şi la această boală,iar soluţia nu este alta decât să ne apropiem de El, prin rugăciune…

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE