"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Buruienile sunt oaspeții pe care nimeni nu și-i dorește în grădină. Pentru a le înlătura rapid, mulți grădinari folosesc erbicide puternice, dar ale căror efecte adverse își pun amprenta asupra sănătății plantelor de grădină, dar și a sănătății noastre.

distruge plantele nedorite cu otet

Potrivit cercetătorilor, erbicidele toxice au puterea de a modifica ADN-ul uman, crescând substanțial riscul de apariție a cancerului și a bolilor endocrine grave.

Ca să-ți protejezi sănătatea și să economisești bani, noi îți recomandăm o alternativă naturală foarte eficientă la erbicidele chimice. În plus, spray-ul erbicid propus de noi se obține simplu și rapid!

Ai nevoie de:

– 1 litru de oțet

– Sticlă cu pulverizator

Instrucțiuni:

Toarnă oțetul în recipientul cu pulverizator și împrăștie vaporii direct peste buruieni, dar ferind iarba și plantele pe care vrei să le păstrezi.

Pentru buruienile mai rezistente, folosește mai degrabă rețeta de mai jos:

Ingrediente:

– 1 litru de oțet

– 100 de ml de detergent de vase (ce ai în casă, nu trebuie ceva special)

– 100 de grame de sare mare

– Sticlă cu pulverizator

Răstoarnă toate ingredientele în sticlă, agită bine conținutul, apoi pulverizează soluția peste buruieni.

Trebuie neapărat să încerci aceste spray-uri naturale! Pe cât sunt de simple, pe atât sunt de eficiente. Mai mult decât atat, datorită mirosului intens, nici insectele nu se vor mai apropia de grădina ta.

PUBLICITATE

Vezi aici cum poți scăpa și de melcii din grădină!

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...