"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Cataracta oculară este o afecţiune degenerativă condiţionată de vârstă, motiv pentru care afectează mai ales persoanele trecute de vârsta a doua.

 

Vestea bună este că există un remediu natural eficient, şi anume uleiul de ricin, care în multe cazuri reuşeşte să dizolve complet cataractele, inversând astfel problemele de vedere!

 

ulei de ricin pentru sanatatea ochilor

 

În celelalte cazuri, uleiul de ricin întârzie considerabil evoluţia bolii, mai ales dacă este administrat încă din primele etape de boală.

 

Vreau să subliniez faptul că folosirea unui ulei de ricin procesat poate face mai mult rău decât bine! Aşadar, ai grijă ca uleiul de ricin să fie pur, organic, obţinut prin presare la rece, şi să nu conţină hexan. În plus, ai grijă să foloseşti un picurător salubru.

 

După ce ai achiziţionat un produs corespunzător, poţi începe tratamentul. Folosindu-te de picurător, aplică zilnic câte o picătură în fiecare ochi, preferabil seara imediat înainte de culcare, deoarece uleiul de ricin poate înceţoşa temporar vederea un timp de la aplicare.

PUBLICITATE

 

Citește aici ce trebuie să faci ca să renunți la ochelarii de vedere!

 

Este foarte probabil ca, a doua zi, să te trezeşti cu ochii urduroşi, ceea ce este perfect normal. Înlătură urdorile formate clătind ochii cu apă.

 

Majoritatea oamenilor care folosesc tratamentul observă ameliorări începând cu a doua sau a treia zi de aplicare a picăturilor. Dacă în decurs de trei zile nu sesizezi niciun fel de îmbunătăţiri, cel mai indicat este să întrerupi tratamentul, fiind semn că remediul nu este potrivit pentru tine.

 

Multă sănătate vă dorim!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE