"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

În viața de zi cu zi, ne concentrăm de cele mai multe ori atenția pe aspectul sănătății. Ținem diete, facem sport, mergem la medic, luăm vitamine, iar lista poate continua.

 

Totuși, deși există metode moderne de tratare a anumitor afecțiuni, nu trebuie să uităm de metodele homeopate naturale de vindecare.

 

vindeca organismul prin presopunctura

O astfel de metodă este presopunctura!

 

Această tehnică poate trata durerile de cap, stările de vomă și multe alte simptome ale diverselor afecțiuni. Presopunctura reprezintă o metodă extrem de simplă și de eficientă care stimulează circulația sangvină și un număr mare de nervi, localizați pe întreaga suprafață a corpului.

 

Optând pentru o astfel de tehnică, te poți trata chiar acasă și astfel poți scăpa de durerile provocate de anumite afecțiuni. Tot ceea ce trebuie să faci este să localizezi punctele specifice, prin care să stimulezi eliminarea durerii.

 

Punctul LR3, numit și Taichong, pare a fi cel mai important și asta pentru că implică stimularea ficatului și eliminarea toxinelor din organism. Acest punct este localizat în partea de sus a tălpii, aproape de oasele metatarsiene, între degetul mare și următorul.

PUBLICITATE

 

Vezi aici cum vindecă asiaticii orice boală!

 

Prin presarea acestui punct, timp de 4-5 secunde, de câteva ori pe zi, te poți bucura de următoarele beneficii:

 

1. Tratează durerea: acest punct este stimulat mai ales pentru tratarea durerilor, de la crampe menstruale, până la migrene sau dureri lombare. Acest lucru se poate explica prin simplul fapt că punctul face legătura cu ficatul. Deci, dacă suferi de dureri, masează acest punct!

 

2. Tratează depresia: de cele mai multe ori stresul se datorează tensiunii interioare a organismului. Masarea punctului LR3 ajută la eliminarea depresiei și anxietății, fapt demonstrat științific de către cercetători!

 

3. Elimină stresul: un masaj poate face minuni cu mintea și trupul tău. Masând punctul LR3, te poți concentra mai bine și poți elimina stresul, insomnia sau anxietatea.

 

4. Stimulează digestia: masarea acestui punct tratează starea de greață, vomă, amețeală și chiar indigestia, deoarece stimulează excelent digestia.

 

5. Boala Parkinson: un raport venit din partea Northwest Parkinson’s Foundation menționează următoarele: “Presopunctura și mai ales stimularea punctului LR3, este folosit de secole pentru prevenirea și tratarea bolii Parkinson.” De asemenea, stimulând acest punct, putem trata și simptomele care apar odată cu boala Parkinson.

 

6. Tulburările somnului sau insomnia: Prin stimularea acestui punct, poți scăpa de stres, anxietate și, mai nou, insomnie. De ce? Pentru că acest punct ajută la relaxarea organismului și la calmarea stării de agitație. Persoanele care au optat pentru stimularea acestui punct menționează că somnul este unul mult mai profund și se simt liniștiți pe durata întregii zile. Poți încerca această tehnică înainte să mergi la culcare.

 

Acest tratament alternativ îți face foarte mult bine, este sănătos și nu te costă nimic!!! Nu ai nimic de pierdut dacă încerci tehnica de mai sus!  Crede-mă, funcționează cu adevărat!

 

Vezi aici cum poți utiliza presopunctura degetelor pentru o viață sănătoasă!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: sun-gazing. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...