"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

În ilustrația de mai jos sunt reprezentate mai multe figuri grafice suprapuse. Privește cu atenție imaginea și alege prima figură pe care o distingi din colaj.

 

Rezultatele alegerii tale divulgă lucruri interesante despre personalitatea și modul tău de gândire.

 

Gata? Haide să vedem ce indică rezultatele:

 

test personalitate cu animale


Observarea păsării sau a crabului

 

 

Dacă prima dată ai observat pasărea, înseamnă că ai o personalitate expansivă și deschisă. Dacă ai observat mai întâi crabul, înseamnă că ești o fire veselă și că posezi un simț al umorului foarte bine dezvoltat.

 

Observarea simultană a celor două animale de mai sus

 

Dacă ai observat în același timp și pasărea și crabul, înseamnă că ești o persoană foarte sensibilă. De regulă, preferi să îți manifești în mod liber emoțiile și sentimentele.

PUBLICITATE

 

Observarea calului

 

 

Dacă ai observat mai întâi calul, înseamnă că ești un spirit liber și că ai o personalitate muabilă și independentă.

 

Încearcă aici și un test de inteligență extrem de ineteresant! 

 

Observarea delfinului

 

 

Dacă ai observat mai întâi delfinul, înseamnă că ești o persoană foarte creativă. Frumusețea și delicatețea delfinului atrage atenția mai ales persoanelor cu înclinații artistice.

 

Observarea rățuștelor

 

 

Înseamnă că ești o persoană atentă la detalii, perfecționistă și tăcută. Rățuștele sunt ascunse mai bine în imagine, așa că este nevoie de multă atenție ca să le observi.

 

Observarea cățelușului sau a ursului

 

 

Dacă ți-a atras atenția ursul din imagine, veștile sunt foarte bune. Înseamnă că te numeri printre persoanele puternice și care întruchipează lideri înnăscuți. Observarea prima oară a cățelușilor indică faptul că ești o persoană grijulie și blândă.

 

Încearcă aici testul Szondi, un test de personalitate complex!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: positivemed. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE