"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Știm cu toții faptul că rinichii sunt responsabili cu filtrarea toxinelor din sânge și cu echilibrarea apei sau a mineralelor din organism. Cu toate acestea, sunt persoane, care pur și simplu nu le acordă importanță și tocmai de aceea apar probleme care pot da peste cap întregul organism!

Prin cele ce urmează, dorim să vă aducem la cunoștință unele dintre cele mai rele obiceiuri care ne distrug rinichii zilnic, fără să ne dăm seama!

nu bea multa cafea ca iti distrugi sanatatea

– Consumul excesiv de medicamente

Acest obicei nociv afectează grav rinichii, reducând funcțiile acestuia. Consecințele pot fi fatale asupra organismului…

– Consumul exagerat de cafea (3-4 cafele pe zi este deja mult)

Consumul exagerat de cofeină poate crește presiunea sangvină, putând duce chiar la apariția blocajului renal.

– Netratarea banalelor răceli

Dacă nu vei trata la timp această afecțiune simplă, vei ajunge să încarci rinichii de toxine.

Vezi aici simptomele unei glicemii crescute pe care puțini le cunosc!

– Menținerea vezicii urinare pline pentru prea mult timp

Prelungirea momentului pentru a merge la toaletă crește riscul apariției blocajului renal.

– Consumul redus de apă

Apa ne menține organismul hidratat, așa că acest obicei este extrem de benefic bunei funcționări a rinichilor. Consumând o cantitate prea mică de apă, rinichii nu vor putea elimina toxinele din organism.

– Consumul regulat de alimente sărate

Consumarea exagerată a sării de masă va suprasolicita rinichii. Știu că este destul de dificil să eviți sarea, deoarece este prezentă în foarte multe alimente, însă încearcă măcar să nu mai adaugi și tu în alimentele deja sărate.

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

PUBLICITATE

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...