"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Sunt sigur că aceste mici trucuri vă vor fi de folos și le veți găsi interesante și le veți da mai departe tuturor prietenilor!

foloseste guma de sters la pantofii din piele intoarsa

1. Dacă ai un pulover scămoşat, bagă-l într-o pungă de plastic cu închidere etanşă şi ţine-l la congelator între trei şi patru ore. Când îl vei scoate de la gheaţă, vei vedea că scamele vor fi dispărut ca prin minune!

2. Ca să scoţi mai uşor urmele de transpiraţie de la subraţ, freacă locul respectiv cu zeamă de lămâie sau bicarbonat de sodiu înainte de spălare.

3. Ca să întinzi rapid cutele hainelor, poţi folosi chiar şi placa de păr.

4. Ca să îndepărtezi petele de machiaj de pe haine, freacă zonele pătate cu o cârpă îmbibată în spumă de ras.

5. Petele de vin roşu pot fi eliminate cu… vin alb! Interesant, nu-i aşa? Toarnă puţin vin alb peste pete, apoi presară şi puţin bicarbonat de sodiu şi lasă cele două substanţe să acţioneze asupra fibrelor hainelor timp de două sau trei ore. Vei fi surprins de cât de bine funcţionează metoda!

PUBLICITATE

6. Ca să previi bătăturile de la purtatul sandalelor incomode, aplică puţin deodorant stick pe călcâie şi ai rezolvat problema.

7. Poţi elimina complet petele de ruj de pe haine pulverizând peste ele spray pentru păr.

8. Dacă ai pierdut fluturaşii de prindere ai cerceilor cu ac, poţi folosi o bucată de gumă de şters ca să fixezi cerceii în ureche.

Citește aici 18 trucuri pentru grădinărit pe care trebuie să le cunoști!

9. Ca să lărgeşti puţin încălţămintea prea strâmtă, umple cu apă câţiva saci de plastic sigilabili, introdu-i în pantofi, după care bagă pantofii la congelator. Lasă-i să stea la congelator peste noapte, iar dimineaţa îi vei putea purta fără probleme.

10. Ca să previi bătăturile şi băşicile tălpilor, încalţă o pereche de şosete groase şi apoi pantofii. Foloseşte un uscător de păr ca să încingi părţile pantofilor care te strâng sau te apasă pe piele. Repetă procedeul până ce pantofii capătă o formă mai ergonomică şi devin mai comozi.

11. Foloseşte ojă de unghii ca să întăreşti ramele slăbite ale ochelarilor.

12. Poţi repara zgârieturile de pe pantofii din piele întoarsă frecând suprafaţa acestora cu o gumă de şters.

13. Poţi curăţa hainele de scame răzuindu-le cu un aparat de ras.

14. Dacă vrei să porţi cizme la pantaloni largi, încalţă o pereche de ciorapi lungi şi trage-i peste partea de jos a pantalonilor înainte să iei cizmele în picioare.

Vezi și câteva trucri pentru curățenie pe care orice femeie trebuie să le cunoască!

15. Ca să previi decolorarea jeanşilor la spălarea automată, toarnă puţin oţet în maşina de spălat.

16. Poţi împiedica electrizarea hainelor frecându-le cu un şerveţel.

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE