"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Trebuie să recunoaştem, corpul omenesc este departe de a fi perfect. Oricât atenţie am acorda igienei, şi oricât ne-am aranja şi dichisi, secreţiile corporale precum transpiraţia, ceara din urechi şi mucozităţile nazale nu pot fi controlate şi nici împiedicate!

 

Cu toate că multe dintre obiceiurile pe care le vom enumera astăzi sunt cu adevărat dezgustătoare, sunt şi cazuri când ele ne produc şi o anumită stare de satisfacţie. Chiar dacă, de regulă, ascundem aceste mici ciudăţenii, uneori „activităţile” precum scobitul în nas sau curăţarea cerii din urechi ne sunt de fapt pe plac!

Iată care sunt cele 16 obiceiuri dezgustătoare care ne produc şi plăcere:

 

scobitul in nas creaza placere unor persoane

 

1. Curăţarea cerii din urechi: Cu toate că nu se recomandă folosirea beţişoarelor din bumbac pentru curăţarea urechilor, acest obicei este una dintre „plăcerile vinovate” ale multora. Scoaterea din ureche a beţişorului murdar de „clei” ne produce, în mod ciudat, o satisfacţie bizară.

PUBLICITATE

 

2. Firele de păr crescute pe sub piele: „Pescuirea” firelor crescute pe sub piele este un lucru dezgustător pentru unii, dar plăcut pentru alţii.

 

3. Pigulirea buzelor crăpate: Momentul acela când buzele sunt atât de uscate încât încep să se exfolieze, iar tu nu poţi rezista tentaţiei de a piguli fâşiile de piele, chiar cu preţul sângerării.

 

4. Scamele din buric: E neplăcut să te gândeşti că orificiul ombilical adună scame şi mizerie, dar mulţi adoră să „sape” cu unghiile ca să înlăture aceste deşeuri.

 

5. Scuturarea mătreţii: Nimeni nu agreează mătreaţa, dar imaginea „specială” a fulgilor de piele plutind prin aer după scărpinare este pentru unii oameni… antrenantă!

Vezi aici ce se întâmplă când spui că imi vine să-mi smulg părul din cap!

 

6. Tăierea unghiilor lungi: Desprinderea unei bucăţi întregi de unghie la manichiură sau pedichiură este pentru mulţi o adevărată plăcere!

 

7. Râcâirea pielii uscate de pe tălpi: Fie cu ajutorul unei pietre ponce, fie cu degetele, râcâirea pielii uscate de pe tălpi le oferă multora o satisfacţie nebănuită.

 

8. Folosirea aţei dentare: Nu neapărat actul în sine, ci mai degrabă „admirarea” fragmentelor de mâncare desprinse dintre dinţi… Dezgustător pentru unii, plăcut pentru alţii!

 

9. Stoarcerea coşurilor: Momentul în care „răpui” un coş inflamat şi reuseşti să storci tot conţinutul. Cu cât coşul învins e mai mare, cu atât mai intensă e plăcerea unora…

 

10. Curăţarea mizeriei de sub unghii: Folosirea pilei de unghii, a unghierei, sau pur şi simplu a unghiilor de la cealaltă mână pentru curăţarea mizeriei de sub unghii este foarte satisfăcătoare pentru unii oameni.

 

11. Scobitul în nas: Înlăturarea mucilor întăriţi şi senzaţia de eliberare de după este un adevărat fetiş pentru unele persoane. Mai grav este atunci când astfel de săpături arheologice se petrec în public!

Citește aici cele 7 părți ale corpului pe care nu trebuie să le atingi!

 

12. Suflarea nasului: În aceeaşi categorie intră şi satisfacţia de a inspecta urmele din batistă după suflarea nasului!

 

13. Smulsul firelor de păr: Smulgerea şi examinarea firelor de păr – cu tot cu rădăcină – este pentru unii o activitate de divertisment.

 

14. Îndepărtarea părului cu penseta: …Cu atât mai mult cu cât reuşesc să smulgă un mănunchi de fire de păr dintr-un singur por… Un adevărat act de eroism!

 

15. Ştergerea urdorilor: Curăţarea ochilor urduroşi la trezire le produce multor oameni o plăcere nebănuită!

 

16. Decojirea băşicilor uscate: La fel şi decojirea „impecabilă” a unei cruste de piele după vindecare.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE