"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Ca să gestionezi mai bine simptomele de diabet, pe lângă medicaţia tipică, te sfătuim să foloseşti şi tratamente naturiste cu varză. Potrivit adepţilor medicinei alternative, sucul de varză este foarte benefic pentru pacienţii cu diabet.

 

cum scazi nivelul de zahar din sange

 

 

Varza posedă proprietăţi antioxidante şi antihiperglicemice puternice. Această legumă regenerează celulele pancreatice şi furnizează corpului proteine, vitaminele C, B1, B2 şi B6, şi mineralele potasiu şi magneziu.

 

Un studiu din 2008 a arătat că sucul de varză coboară glicemia serică şi ajută la slăbit.

 

Iată reţeta preparatului terapeutic propus de noi!

 

Ingrediente şi mod de preparare:

 

Spală şi toacă mărunt o jumătate de kilogram de varză proaspătă. Dă-o prin robotul de bucătărie sau storcătorul de fructe şi adaugă şi o cană de apă distilată. Continuă să omogenizezi terciul până la lichefierea completă.

 

Bea zilnic câte un pahar din acest suc înainte de fiecare masă. Rezultatele nu vor întârzia să apară!

 

Vezi aici și o altă rețetă pentru diabetici!

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...