"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Dantura sănătoasă este nu numai estetică – fundaţia unui zâmbet frumos – ci şi o componentă esenţială pentru întreg organismul.

 

Cei mai mari inamici ai dinţilor sunt, după cum bine ştii, cariile dentare, dar, oricât de temeinică ar fi igiena orală, şi indiferent de produsele cosmetice pe care le foloseşti, în unele situaţii cariile şi bolile gingivale tot se produc.

 

elimina cariile in mod natural

 

Pe fondul unor sensibilităţi dentare aparte, dar nu numai, cariile nu pot fi prevenite eficient, singura soluţie rămasă fiind tratarea lor la dentist.

 

Dar nimeni nu-şi doreşte să se afle prea des pe scaunul dentistului… Vestea bună este că există şi metode naturale de tratare a cariilor care nu presupun nici costuri mari, şi nici programări la cabinete stomatologice.

 

Un grup de cercetători irlandezi a descoperit că există un ingredient natural care atât previne, cât şi tratează cariile în stadii incipiente. Este vorba despre uleiul de cocos, ale cărui proprietăţi de neutralizare a acizilor oferă protecţie împotriva deteriorării smalţului dentar şi a bolilor gingivale!

PUBLICITATE

 

Citește aici cum poti scăpa de gingivită!

 

Cum poţi preveni şi combate cariile dentare cu ulei de cocos

 

Dacă uleiul este nedizolvat, ia două linguri de ulei brut şi ţine-l în gură cca. 10 minute (fără să-l înghiţi!) până ce se dizolvă complet, apoi scuipă-l.

 

Dacă uleiul este deja dizolvat, este suficient să clăteşti cu el gura de câteva ori. După folosirea uleiului, spală-te pe dinţi cu o pastă cosmetică sau farmaceutică potrivită nevoilor tale dentare.

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...