"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Știm cu toții că în tratamentul cirozei hepatice se pot utiliza foarte multe remedii naturiste. De departe cel care urmează este printre cele mai eficiente.

 

Pe lângă faptul că funcționează cu adevărat, acest amestec este și foarte ieftin și ușor de procurat.

 

Îți trebuie doar 3 ingrediente!

 

cum scapam de boala ficatului

 

Este vorba despre:

 

– 300 grame de miere polifloră;

 

– 100 grame de păstură ;

 

– 30 ml de tinctură de propolis.

 

Mod de preparare:

 

– Într-un vas de sticlă, preferabil un borcan de 750-800 ml, amestecăm păstura şi cu mierea.

 

– După omogenizarea primelor două ingrediente, cu o lingură curată sau nouă din lemn, adăugăm şi tinctura de propolis, amestecând în continuare.

 

– După preparare, păstrăm borcanul în bucătărie la loc ferit de soare

 

Citește aici cum s-a vindecat de ciroză o femeie din zona Olteniei!

 

Administrare:

 

În fiecare dimineaţă pe stomacul gol, luăm câte o lingură din acel amestec. Apoi ne aşezăm în pat, pe partea dreapta şi stăm aşa jumătate de oră.

 

În completarea acestei cure se mai beau zilnic 1,5 litri de ceai din plante amare care ajută extrem de mult ficatul iar alimentaţia trebuie să cuprindă legume (cât mai multă sfeclă roșie), fructe, pește şi supe.

 

Este total interzis: alcoolul, ţigările ,mezelurile şi alte alimente grele pentru ficat, iar odihna trebuie să fie pe primul loc, deci fără nopţi pierdute.

PUBLICITATE

 

Dacă toate cele relatate sunt respectate, vindecarea este sigură!

 

Despre autor:Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elena-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...