"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Pielea mâinilor este cel mai expusă factorilor negativi precum razele UV, chimicalele de mediu şi detergenţii din produsele de curăţare. Petele maronii sunt inestetice şi, din păcate, şi destul de greu de eliminat, dar noi am găsit o soluţie naturală de a scăpa de ele definitiv.

PUBLICITATE

Astăzi îţi prezentăm modul de preparare a două tratamente deosebit de eficiente pentru îndepărtarea petelor maronii de pe piele.

tratament pete inestetice maini

PUBLICITATE

Reţeta cu portocale şi miere

PUBLICITATE

Ingrediente

– 3 linguri de suc de portocale

PUBLICITATE

– 2 linguri de miere

PUBLICITATE

– 1 lingură de zahăr

– jumătatea unei lămâi

PUBLICITATE

Mod de preparare şi folosire

PUBLICITATE

Amestecă sucul de portocale cu mierea şi zahărul într-un bol, apoi înmoaie lămâia dată pe jumătate în preparat şi pune-o deoparte. Aplică şi masează preparatul pe pielea mâinilor, apoi freacă pielea şi cu lămâia timp de 5 minute. Aşteaptă ca amestecul să se usuce pe piele, după care îndepărtează-l cu un prosop înmuiat în apă. Pentru rezultate optime, repetă tratamentul o dată pe săptămână.


Citește aici despre greșelile pe care trebuie să le eviți după ce treci de vârsta de 40 de ani!

Reţeta cu făină de orez şi unt

PUBLICITATE

Ingrediente

– 2 linguri de suc de portocale

PUBLICITATE

– 3 linguri de făină de orez

PUBLICITATE

– 4 linguri de unt de shea

– ½ linguriţă de apă oxigenată cu concentraţie de 5%

PUBLICITATE

Mod de preparare şi folosire

PUBLICITATE

Combină făina de orez cu apa oxigenată ca să obţii un amestec de consistenţa aluatului, apoi adaugă la preparat şi restul ingredientelor. Aplică masca pe piele, las-o să acţioneze 30 de minute, apoi clăteşte pielea cu apă. Repetă tratamentul cel puţin o dată pe săptămână.

După folosirea măştilor, este bine să aplici şi o cremă emolientă. Recomandarea noastră este să alegi o cremă cu aloe vera sau cu ulei de măsline.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]