"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Doamnelor, ce ați spune dacă azi v-aș învăța un truc prin care scăpați de aceste pete inestetice, cu un preparat făcut în casă la costuri extrem de mici?

PUBLICITATE

Acest lucru este realizabil și noi avem rețeta!

cum elimini petele maro de la gat

PUBLICITATE

In majoritatea cazurilor, procesul de îmbătrânire este principala cauză a apariției acestor pete. Celelalte cauze sunt: diabetul, gena, sindromul ovarian, igiena precară, scăderea sau creșterea bruscă în greutate.

PUBLICITATE

Probabil că știți de existența mai multor produse, de pe piață, care promit miracole peste noapte, însă este oare adevărat tot ceea ce se spune despre ele?

PUBLICITATE

Eu unul vă recomand un amestec natural, care vă scapă de pete pentru totdeauna, și asta fără a scoate bani din buzunar, întrucât ingredientele le aveți deja în bucătărie.

Veți avea nevoie de:

PUBLICITATE

– o lingură de ulei de măsline

PUBLICITATE

– o lingură de bicarbonat de sodiu

Citește aici și cum scăpăm de petele maro de la subraț!

PUBLICITATE

Preparare:

PUBLICITATE

Este foarte simplu – amestecați toate ingredientele, într-un recipient, până când obțineți o pastă omogenă. Aplicați apoi pe zonele cu probleme, lăsați să acționeze 20 de minute și gata!

Sfaturi extra:

PUBLICITATE

• Beți cel puțin doi litri de apă pe zi

PUBLICITATE

• Faceți mișcare zilnic

• Folosiți tratamentul de mai sus de 3 ori pe săptămână.

PUBLICITATE

• Acest amestec poate fi utilizat pe orice pată întunecată de pe piele, nu doar cele din zona gâtului.

PUBLICITATE

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]