"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Se spune că apa depozitată în vase de cupru poate regla energiile corporale… În continuare îţi prezentăm 10 avantaje grozave ale păstrării apei de băut în vase de cupru!

Apa de băut depozitată în vase de cupru capătă următoarele proprietăţi:

intarzie imbatranirea cu apa bauta din vase de cupru

1. Încurajează slăbitul

Te-ai săturat de regimurile pe bază de fructe şi legume care nu dau rezultatele scontate? Încearcă să bei zilnic apă ţinută în vase de cupru şi vei fi surprins de eficienţa acestei metode. Cuprul are proprietatea de a restabili echilibrul sistemului digestiv, şi accelerează şi arderea grăsimilor.

2. Întârzie îmbătrânirea

Cuprul abundă în antioxidanţi care întârzie procesul de îmbătrânire şi, implicit, apariţia ridurilor. În plus, sprijină regenerarea celulară.

3. Accelerează procesul de vindecare

Cuprul este recunoscut pentru proprietatea sa de a grăbi vindecarea rănilor prin efectul său antiinflamator, antibacterian şi antiviral. Cuprul întăreşte şi sistemul imunitar, încurajând vindecarea de la interior către exterior.

Citește și Cum să vindeci întregul corp utilizând metode chinezești!

4. Reglează funcţia glandei tiroide

De curând, bolile de tiroidă au fost corelate cu deficienţa de cupru, un mineral important care echilibrează funcţia tiroidiană. Deşi se observă mai ales la persoanele cu hipertiroidism, deficienţa de cupru se întâlneşte şi la pacienţii cu o glandă tiroidă subactivă. Consumul de apă din vase de cupru poate compensa deficienţa de cupru şi, astfel, menţine sub control nivelurile de hormoni tiroidieni.

5. Reglează producţia de melanină

Cuprul joacă un rol esenţial în producţia de melanină, un pigment natural care conferă ochilor, pielii şi părului culoarea specifică. Melanina protejează corpul de arsuri solare şi asistă în procesul de vindecare a rănilor.

6. Combate anemia

Rolul cuprului în creşterea ratei de absorbţie a fierului este adeseori neglijat. Cuprul este necesar nu numai pentru formarea şi regenerarea celulelor, ci şi pentru absorbţia fierului în sânge.

7. Previne tulburările digestive

Cuprul reglează contracţia şi relaxarea stomacului, facilitând astfel alunecarea bolului alimentar de-a lungul tractului digestiv şi eliminând simptomele de hiperaciditate şi balonare. De asemenea, acest mineral omoară bacteriile dăunătoare din intestine, prevenind astfel inflamaţiile, infecţiile şi ulcerele stomacale.

Vezi aici și Tratamentele naturale pe care ți le poți prescrie singur!

8. Susţine sănătatea cardiovasculară

Studiile ştiinţifice au dovedit că cuprul controlează şi pulsul cardiac şi tensiunea arterială. Cuprul

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.