"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Aluniţele pot apărea oriunde pe corp, dar asiaticii sunt de părere că poziţionarea lor în anumite locuri nu este pur întâmplătoare.

 

În medie, fiecare om are între 10 şi 45 de astfel de semne distinctive, care, potrivit unor culturi vechi, au o însemnătate aparte, astfel:

 

ce inseamna daca am alunita in frunte

 

1. O aluniţă în zona tâmplei simbolizează călătorii.

 

Dacă nu ai călătorit încă, înseamnă că vei ajunge să explorezi locuri îndepărtate în viitor. La alţii, înseamnă că au călătorit foarte mult într-o viaţă anterioară.

 

Vorbim aici atât de concedii, cât şi de călătorii în interes de serviciu, de aceea este bine sa nu refuzi şansa unei slujbe undeva în străinătate.

Ar putea fi începutul unei experienţe inedite şi speciale.

 

2. Aluniţele din mijlocul frunții

 

Acestea au o semnificaţie interesantă în astrologia chineză. Această aşezare înseamnă că eşti bine orientat şi ambiţios. O aluniţă în mijlocul frunţii reflectă că ai o carieră promiţătoare.

PUBLICITATE

 

Dacă slujba din prezent îţi displace, continuă să lupţi pentru un loc de muncă mai bun. Îţi este menit să ai o carieră de succes.

Pentru cei cu alinițele poziționate astfel, problemele legate de serviciu sunt temporare. Poate că încurcăturile de la lucru sunt un semn că eşti făcut pentru alte meserii mai importante.

 

De aceea trebuie să iei în calcul schimbarea carierei ca să te bucuri de succesul care îţi este rezervat.

 

Tot cultura chineză spune că aluniţele din mijlocul frunții simbolizează și o slabă comunicare cu oamenii din funcţii de putere.De aceea nu trebuie să te lași intimidat și trebuie să ai încredere în tine şi nu este bine să eziți să spui deschis ce gândeşti.

 

În cultura chineză, se crede că persoanele care au aluniţe exact între sprâncene sunt și mai speciale. Acestea au în plus darul de a aduce bogăţie materială în jurul lor.

 

3. O aluniţă sub sau în jurul sprâncenei simbolizează relaţia cu familia.

 

Acest loc semnifică loialitate faţă de familie şi prieteni. Mai înseamnă şi că eşti foarte sociabil. Eşti privit ca un lider înnăscut atât în viaţa personală cât şi la locul de muncă. Tot ceea ce faci este în folosul celor dragi. Toate deciziile pe care le iei ţin cont de ei. Cu cât petreci mai mult timp cu prietenii şi familia, cu atât eşti mai fericit.

 

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...