"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × 5 =

one × two =

 

loading...

Pentru faptul că îndeplineşte un spectru larg de funcţii fiziologice complexe, ficatul mai este poreclit şi „laboratorul” organismului. Printre altele, ficatul secretă enzime, gestionează metabolismul grăsimilor şi curăţă corpul de toxinele periculoase.

 

sucul care curata sangele

 

Alimentaţia, stilul de viaţă, factorii de mediu şi înaintarea în vârstă îşi pun amprenta asupra ficatului, care, în timp, ajunge să funcţioneze mai puţin eficient sau, în cazuri extreme, clachează definitiv.

 

Cel mai bun mijloc de tratament este prevenţia, aşa că în continuare îţi prezentăm un preparat natural care curăţă ficatul şi sprijină funcţiile hepatice.

 

Printre beneficiile preparatului se numără:

 

– Curăţarea sângelui

 

– Regenerarea celulelor hepatice

 

– Întărirea imunităţii

 

– Detoxifierea întregului organism

 

– Prevenirea inflamaţiilor şi infecţiilor

 

– Reducerea riscului de cancer

 

– Proprietăţi antioxidante puternice

 

– Stimularea metabolismului

 

– Reducerea glicemiei şi a colesterolului

 

– Îmbunătăţirea calităţii pielii

 

Citește și cura de detoxifiere folosită de celebritățile din întreaga lume!

 

INGREDIENTE:

 

– Două lămâi

 

– Un castravete

 

– O mână de frunze de pătrunjel

 

– 200 ml de apă

 

PREPARARE ŞI ADMINISTRARE:

 

Pasează bine toate ingredientele în robotul de bucătărie până la obţinerea unui suc omogen. Consumă zilnic câte un pahar sau două din acest suc concentrat timp de o lună, după care ia o pauză de două săptămâni şi reia cura ori de câte ori te simți obosit sau după sezonul rece.

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.