"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

13 + four =

nine − six =

Un articol de Claudia Bulacu

 

Copiii sunt socotiţi unul din cele mai importante cadouri pe care ni le face Dumnezeu şi ei trebuie preţuiţi ca pe nişte comori. Chiar dacă apariţia lor nu depinde de noi,ci numai de Creator, noi,părinţii,avem un rol extrem de important în viaţa copiilor noştri.

 

Aşa cum spuneam mai sus, copiii nu vin la comanda noastră,nici când vrem noi,nici dacă vrem noi. Ei vin dacă Dumnezeu consideră că suntem vrednici să îi aducem pe lume şi să îi creştem. Părinţii sunt uneltele prin care continuă viaţa şi apar acolo unde sunt îndeplinite toate condiţiile pentru ca nou-născutul să se bucure de viaţă care i se încredinţează şi unde el poate evolua.

 

Abandonul copiilor este un păcat grav

 

Când Dumnezeu decide să ne încredinţeze rolul de părinţi, acest rol trebuie luat în serios,adică încă de când copilul se găseşte în burta mamei sale trebuie să îi arătăm iubire. Este total interzis ca mama să aibă gânduri negative, mai ales sentimentul că acest copil nu este dorit. Toate gandurie mamei se transmit către copil,deci el va simţi atât iubirea,cât şi faptul că nu este aşteptat. După ce a venit pe lume, copilul are nevoie de protecţie permanentă,deci în nici un caz el nu trebuie abandonat.

 

Refuzul de a-l alăpta este,de asemenea,perceput de către copil ca ceva negativ. Misiunea de a fi părinte este ,de fapt, încredinţată de către Dumnezeu. Tot ce contravine acestui rol este împotriva Creatorului şi aceste aspecte au un efect devastator,atât pentru copil,cât şi pentru mamă. Este refuzul de a-L sluji pe Dumnezeu şi asta nu poate fi trecută cu vederea. La naşterea unui copil (dar şi la concepţie) participă întreg Universul.

 

Citește aici de ce nu putem supraviețui fără întoarcerea la Dumnezeu!

 

Destinul copiilor nu ne aparţine nouă, părinţilor

 

Fiecare fiinţă de pe pământ are misiunea sa,deci şi copiii noştri. Părinţii trebuie să-şi lase copiii să îşi aleagă singuri profesia, să îşi urmeze cariera pe care o doresc,în cele din urmă aceea fiind misiunea lor care le-a fost încredinţată încă înainte de a se naşte.

 

Faptul că nu vor fi lăsaţi să îşi urmeze viaţa îi va îndepărta de la adevăratul lor scop din această viaţă şi vor pierde multe satisfacţii şi bucurii,de asemenea,îşi vor rata chiar şi viitorul. Nu este un secret pentru nimeni că există medici sau profesori care nu au nici o înclinaţie spre profesie.

 

Sunt în permanenţă încordaţi, stresaţi, trişti,uneori,chiar depresivi. Amestecul în destinul altcuiva este « taxat » de către Univers. Nimeni nu vine pe pământ întâmplător, toţi avem ceva de făcut şi acel « ceva » este spre binele şi evoluţia noastră.

 

Toate misiunile ni sunt încredinţate de Dumnezeu într-un perfect acord cu legile divine. Tot ce se abate de la aceste legi nu poate să ne aducă binele.

 

În concluzie, trebuie să ne acceptăm rolul de părinţi ca pe o misiune divină şi să nu uităm că libertatea pe care Creatorul ne-a dat-o nouă le-a dat-o şi copiilor noştri.

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.