"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Ileana Mladinoiu

Primăvara sunteți mai obosite, mai indispuse și nu vă intră nimeni în voie. Combinați aceste sucuri de legume și observați efecte uimitoare!

PUBLICITATE

În mod oficial, primăvara sosește la 21 martie. Prima rază de soare ar trebui să vă ridice moralul. S-a terminat cu iarna, cu frigul, cu noroiul, cu hainele grele.

PUBLICITATE

cum sa cureti corpul de toxine primavara

PUBLICITATE

Dar lumina crudă a primăverii vă găsește obosită, prost dispuspă. A mai apărut un rid, nu intrați în fusta de la taior și nimeni nu vă intră în voie.

Iarna a fost sezonul mâncărurilor grele, al exceselor alimentare, stomacul, vezica biliară, intestinele se resimt. Echilibrul nervos, endocrin, sanguin a fost tulburat.

PUBLICITATE

Ce se poate face?

PUBLICITATE

Nimic mai simplu decât o cură mică de dezintoxicare

Beți zilnic 2-3 pahare de apă minerală, primul la sculare, celelalte între mese și multe sucuri de legume.

PUBLICITATE

Sucul de morcovi

PUBLICITATE

Conține în principal vitamina A și multe altele. Acesta trebuie băut înainte de masă, căci normalizează funcțiunea aparatului digestiv. Puteți să adaugați suc de țelină, pătrunjel și spanac (un aliment care conține toate sărurile minerale necesare organismului).

Amestecați jumătate suc de morcovi, jumătate celelalte. Veți constata o reducere a aciditații stomacului și veți fi mulțumite că ați făcut o cură de sănătate pentru organism și pentru piele.

PUBLICITATE

Citește aici topul celor 15 alimente pentru curățarea organismului!

PUBLICITATE

Sucul de țelină

Este un tonic nervos natural, este bogat în calciu, potasiu, fosfor. Combinația morcovi cu țelină are un efect binefăcător pentru regenerarea țesuturilor.

PUBLICITATE

Sucul de morcovi în amestec cu sucul de sfeclă

PUBLICITATE

Este un regenerator al celulelor sanguine, excelent pentru circulația de multe ori deficientă la femei.

Sucul de morcovi combinat cu sucul de varză

PUBLICITATE

Este foarte bun pentru regularizarea funcțiunilor intestinale și pentru slăbit.

PUBLICITATE

Sucul de salată verde

Conține mari cantități de fier și de magneziu. Este recomandat pentru țesutul muscular, țesutul nervos și fluiditatea sângelui. Amestecat cu suc de morcovi își mărește proprietățile prin adăugirea de vitamina A și sodium.

PUBLICITATE

Șase săptămâni de cură pe bază de sucuri de legume regularizează funcționarea intestinelor.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]