"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eight + 9 =

16 − thirteen =

loading...

Mai toţi oamenii vor să fie sănătoşi şi în formă, dar prea puţini sunt dispuşi să facă sacrificii ca să obţină rezultatele dorite. Astăzi, problemele de greutate sunt declanşate sau întreţinute nu numai de alimentaţia nesănătoasă, ci şi de sedentarism şi de poluarea mediului.

În timp, organele interne, în special ficatul şi rinichii, precum şi sistemul limfatic, se încarcă cu toxine. Însumate cu problemele de supraponderalitate, aceste acumulări de toxine cresc riscul de îmbolnăvire şi supun inima la foarte mult stres fizic.

curata organismul cu rosii ghimbir lamaie si telina

Apa este cea mai importantă substanţă de care are nevoie corpul pentru a scăpa de toxine, iar combinarea acesteia cu anumite ingrediente îi potenţează proprietăţile detoxifiante.

Iată mai jos un amestec detoxifiant cu efecte grozave pentru detoxifierea de primăvară:

Ingrediente necesare:

– 2 roșii

– o lămâie

– o rădăcină mică de țelină

– o radacină de 2-3 cm de ghimbir

– un ardei mic iute (optional, asta pentru persoanele care îl suportă)

Instrucţiuni:

Spală bine toate ingredientele, curăță de cojă țelina și ghimbirul, taie în bucăți mici toate ingredientele, apoi pune-le la storcător. La final, stoarce lămâia, amestecă bine și bea tot amestecul deodată. (dacă alegi să adaugi și ardeiul iute, pune-l la blender cu restul ingredientelor)

Bea acest amestec dimineața și nu uita să bei un pahar de apă după. Cura se urmează timp de 10 zile consecutive.

Această procedură “va pune la treaba” intestinele, va accelera metabolismul și va ajuta la eliminarea toxinelor acumulate de-a lungul iernii. 

Citește și ce se întâmplă în organism dacă nu consumi fructe și legume de sezon!

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor si fondator al site-ului Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau

Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.