"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Alexandra Ungureanu

Ți se înâmplă des să faci curățenie, însă ai impresia că arată totul ca la început? Este posibil să fie de vină numărul mare de obiecte acumulate în casă, de-a lungul anilor.

Cum se apropie Paștele, cu siguranță vrei să ai casa ordonată și pusă la punct, de aceea îți recomand să organizezi articolele cât mai bine.

Iată ce măsuri trebuie să iei:

cum sa fii mai organizat cand faci curatenie in casa

– Pune pe o listă spațiile în care poți depozita obiectele.

– Lipește etichete pe toate sertarele sau dulapurile în care urmează să depozitezi, astfel încât membrii familiei să se obișnuiască.

PUBLICITATE

– Organizează-te astfel încât obiectele pe care le folosești în mod constant să îți fie la îndemână.

– Așază obiectele după categorii, de exemplu pozele într-o cutie, echipamentul pentru grădinărit în alta și așa mai departe.

– Când începi să organizezi lucrurile, cere-le membrilor familiei să te ajute, astfel încât fiecare să își depoziteze obiectele în locuri de care să nu uite. Dacă observi că anumite obiecte nu îți mai sunt necesare, le poți face cadou oamenilor săraci.

– Fă o listă cu fiecare cameră în parte și cu rafturile pe care le-ai utilizat pentru depozitare.

A, un ultim sfat, nu îți încărca spațiile din casă cu prea multe obiecte, acestea vor da senzația de aglomerație, vor acumula praf și asta te va face să nu mai termini niciodată curățenia.

Cu cât ești mai organizat, cu atât îți ușurezi mai mult munca.

Spor la treabă! 

Citește aici secretele curățeniei preluate din industria hotelieră!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE