"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

 

Acum câteva zile, când m-am simţit foarte rău, mi-am adus aminte de un leac recomandat de mama, leac ce mi-ar fi fost foarte util dacă mi se confirma ca şi diagnostic…(credeam că am hepatită)

 

Din fericire nu a fost nevoie dar a fost un semnal de alarmă ,fapt pentru care voi aduna ingredientele!

 

 

Iată rețeta pentru cărbune medicinal vegetal!

 

Ingrediente: sâmburi de măsline, sâmburi de struguri, sămânţă de cânepă, crengi de vită-de-vie (vechi şi uscate de anul trecut),rădăcină de ştevie, rostopască (frunze şi flori).

 

Preparare : sâmburii de măsline, de struguri şi sămânţa de cânepă se ard, individual , într-un tuci, până se carbonizează.

 

Rădăcinile (de ştevie şi de rostopască) se mărunţesc, se usucă, apoi se pun pe o tavă în cuptor şi se lasă până se carbonizează, în cuptorul încins.

PUBLICITATE

 

Crengile de viţă de vie se ard în foc mocnit, după care le lăsăm 24 de ore într-un recipient închis ermetic.

 

Cei care au sobe tip şemineu pot folosi soba numai după ce este foarte bine curăţită, să nu se interfereze alte esenţe de lemn.

 

După obţinerea tuturor acestor cenuşi individuale ,le cântărim şi le amestecăm în părţi egale.

 

Administrarea: în funcţie de gradul bolii, se administrează câte o lingură rasă din acest amestec.

 

Dacă boala este incipientă se ia o lingură la 7 zile numai între mese.

 

Nu se ia pulberea aşa în stare de pudra uscată ,ci o amestecaţi cu miere, suc de mere sau ceai.

 

În faza acută, a hepatitei virale, sunt suficiente 10 linguri. În forma cronică a hepatitei virale, numărul de linguri şi intervale diferă în raport de evoluţia bolii.

 

Citește aici despre simptomele unui ficat gras și cum se vindecă!

 

Pentru hepatitele complicate (insuficientă hepatică, colestază, ciroză hepatică decompensată), remediul are eficientă scăzută dar ajută şi el în măsură în care decideţi să-l utilizaţi. Oricum ,cel mai bun remediu este prevenţia şi un stil de viaţă moderat.

 

Despre autor:Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elena-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...