"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

V-ar plăcea să abordați un bărbat frumos, dar necunoscut, atunci când se întămplă să vă încrucișați cu el pe stradă?

 

Sigur că nu îndrăzniți să-i vorbiți de teamă să nu creadă că sunteți nebună și nici nu știți cum să vă angajați intr-o primă discuție.

 

Aflați că nu sunteți singura persoană din lume și că puteți să abordați pe cineva despre care nu știți nimic.

 

Numai că aveți nevoie de câteva sfaturi, ca să nu cădeți în ridicol.

 

studiaza barbatul ca sa-l cuceresti

 

Începeți prin a-l studia puțin

 

Uneori, gesturile trădează. În cazul acesta, primordial este să știți dacă necunoscutul este interesat de o nouă legătură. Pentru asta, observați modul cum merge.

 

Dacă merge cu capul drept și privire fixă, înseamnă că nu este pregătit să intre în discuție cu o necunoscută. Dimpotrivă, dacă are ochii puțin rătăciți, ca și cum s-ar plimba, puteți îndrăzni, tinând cont că trebuie să o faceți cu o oarecare pricepere. Mergeți alături de el, atrăgându-i discret privirea.

PUBLICITATE

 

Atunci când veți constata că v-a observat prezența, este momentul să-i adresați primul cuvânt, iar de se întâmplă altfel, veți înțelege că nu este cea mai nimerită zi de abordare a respectivului necunoscut.

 

Exprimați-vă clar/concret fără bla-bla-uri!

 

Ca să nu păreți plictisitoare, mergeți direct la țintă. “Bună ziua, nu cumva ne-am întâlnit într-o sală de sport, într-un club, la un concert în aer liber?”

 

Este foarte bine să știți să-i stârniți curiozitatea prin ceva trăit în comun. Și nu uitați zâmbetul! Va crea o ambianță plăcută de la bun început.

 

Vezi aici cum să cucerești un bărbat!

 

Fiți încrezătoare!

 

V-a căzut cu tronc acest bărbat pe care nici nu-l cunoașteți. De acord, însă încercați să nu-l stresați. Este prima data când dvs. simțiți dorința de a-l aborda și vă trebuie mult curaj.

 

Nu este nevoie să reflectați prea mult. S-ar putea ca bărbatul să fie impresionat de îndrăzneala manifestată. În caz contrar, vă pomeniți că vă spune că are o prietenă (sau să vă mintă că nu are).

 

Propuneți-i un loc de întâlnire

 

Dacă îl vedeți interesat de persoana dvs., propuneți-i un loc de întâlnire și o dată pe care deja o aveți în cap. Așa veți apărea ca o femeie foarte sigură pe sine.

 

Nu uitați să-i cereți numărul de telefon. Dacă discuțiile încep să se reducă, este cazul să vă luați la revedere.

 

Gândiți-vă ca el are câte ceva de făcut în ziua în care l-ați întâlnit și de aceea nu trebuie să-l împiedicați.

 

Nu fiți prea lipicioase, dacă doriți cu adevărat să vă revedeți cu frumosul necunoscut.

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...