"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

Răşina se găseşte din fericire din abundenţă în pădurile noastre de conifere. Ea este autoremediul produs de aceşti arbori în locul unde scoarţă le-a fost rănită…

Răşină se recoltează de pe copac cu foarte mare grijă, astfel încât să nu afectăm copacul, cu un briceag, tăind de pe copac nu scobind sau luând cu lemn cu tot.

cum sa scapi de ranile deschise

Pentru acest unguent miracol sunt necesare următoarele:

– 200 de grame de untură de porc;

– 6 linguriţe de răşină de pin;

– Ceară de albine cât mărimea unei nuci.

Mod de preparare:

În grăsimea încinsă (la baia de aburi) se adaugă răşina şi ceară şi se amestecă foarte bine, după care se strecoară ( de posibilele impurităţi) într-un borcan şi se lasă la răcit.

Acest unguent are asupra pielii şi a altor ţesuturi ale organismului uman aceleaşi efecte că şi asupra copacului, adică ajută la închiderea rănilor şi la refacerea ţesuturilor distruse.

Are un efect nemaipomenit in vindecarea rănilor de pe colul uterin, totodată puând fi tratate și cervicitele, doar că trebuie foarte, foarte bine strecurat inainte de utilizare.

PUBLICITATE

Se păstrează la rece în frigider!

Vedeți oameni buni cum natura ne oferă atâtea soluții de vindecare şi , nu de puţine ori, le ignorăm şi nu protejăm mediul înconjurător!

Despre autor: rel=”nofollow” target=”_blank”>Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elena-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE