"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Recunoaște, și tu arunci usturoiul germinat! Ei bine, se pare că faci o mare greșeală, deoarece acest usturoi este bogat în antioxidanți precum alicinul sau aliinul.

 

Iată o parte din beneficiile sale:

 

cum sa te vindeci daca vei consuma usturoi incoltit

 

Întărește sistemul imunitar

 

Având un conținut bogat de antioxidanți, usturoiul germinat întărește sistemul imunitar și previne apariția gripei sau răcelilor.

 

Îmbunătățește sănătatea cardiacă

 

Usturoiul germinat conține fitochimicale, responsabile cu inhibarea activității carcinogenilor, activând funcția enzimelor, în același timp. Deci putem spune că usturoiul germinat ne ține departe de bolile cardiace.

 

Previne apariția infarctului

 

Usturoiul conține o cantitate mare de ajoen, un anticoagulant foarte bun. Consumând acest tip de usturoi, poți preveni formarea cheagurilor de sânge sau apariția infarctului.

 

Iată aici cum te poate ajuta usturoiul dacă îl consumi în cel mai potrivit moment al zilei!

 

Tratează afecțiunile tractului digestiv

 

Conținutul mare de antioxidanți, face din acest aliment germinat tratamentul excelent în cazul crampelor, diareei sau stării de vomă.

 

Previne apariția cancerului

 

Având un conținut bogat de vitamine, minerale și alți nutrienți, usturoiul germinat previne afecțiunile produse de radicalii liberi și formarea celulelor maligne în organism.

PUBLICITATE

 

Previne îmbătrânirea prematură

 

Antioxidanții din usturoiul germinat luptă cu radicalii liberi și previn apariția îmbătrânirii premature.

 

target=”_blank”>Încearcă usturoiul în lapte… Nu o să-ți vină a crede câte beneficii are!

 

Usturoi germinat

 

Pentru a obține usturoi germinat, trebuie să iei câteva căpățâni de usturoi, să le așezi într-un bol cu apă și să pui bolul pe un pervaz, timp de 5 zile.

 

Vei vedea cum începe imediat să germineze.

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE