"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × 3 =

thirteen − seven =

Un articol de Ileana Mladinoiu

loading...

 

“Nu există femei urâte, există femei leneșe” (Helena Rubinstein)

 

Dacă pielea vi se pare deshidratată, consumați ouă. Conțin lecitină care împiedică deshidratarea stratului cornos, vitamina A care combate uscăciunea tenului, vitamina B, care activează circulația sanguină și deci revitalizează vasele capilare.

 

 

Dacă porii sunt dilatați, încercați o mască dintr-un gălbenuș de ou cu lapte crud și o linguriță de zeamă de lămâie.

 

Soarele primăverii accentuează petele și pistruile. Nu trebuie evitat, dar pielea poate fi protejată cu o cremă protectoare, fond de ten și pudră.

 

Dacă tenul este prea palid, recurgeți la masajul feței cu mișcări tonice, ciupituri.

 

Se spune că o femeie care și-ar ciupi fața timp de câteva minute seara și dimineața nu ar avea riduri. Această metodă de activare a circulației convine tuturor felurilor de piele.

 

Pentru a o practica, grupați degetele mâinilor, ținându-le vârfurile strânse unele de celălalte. Apucați pielea ca într-o menghină destul de profund pentru a prinde și mușchiul. Strângeți ușor fără să trageți, parcurgând toată lungimea mușchilor faciali!

 

Silueta dumneavoastră lasă de dorit, profitați de aer, de soare, mergeți pe jos, faceți gimnastică.

 

Citește aici cum să faci botox natural chiar la tine acasă!

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.