"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Va voi prezenta mai jos două remedii verificate, care vin în ajutorul celor suferinzi de boala numită în popor ” apă la genunchi”. Am avut şi eu destule situaţii în care am făcut apă la genunchi… și credeți-ma, funcționează cu adevărat!

Aveți mai jos două rețete, una rapidă şi una cu o durată mai lungă de timp!

Rețeta RAPIDĂ! (3 zile)

cum eliminam apa la genunchi folosind sare

Aceasta este alcătuită din comprese cu foi de varză (foi fragede şi proaspete, zdrobite ușor cu sucitorul).

Aceste foi se pun pe genunchiul umflat, se bandajează bine şi se ţin toată noaptea. Dimineaţa se mai pregăteşte o altă serie de frunze şi se pune altă compresă, alte 3-4 ore. Seara punem altă compresă şi tot aşa timp de 3 zile!

Se stă acasă pe această perioada şi nu se face efort. Genunchiul se va dezumfla fără probleme!

Rețeta de LUNGĂ DURATĂ (12 zile)

Pentru aceasta se prepară o saramură (apă cu sare fără iod) pe care o preparăm din 2 mâini de sare, diluate în 500 de ml apă la temperatura camerei.

Luăm o faşă de bumbac pe care o îmbibam în saramură şi bandajăm genunchiul cu faşa respectivă, apoi o ţinem aşa două ore dimineaţa şi alte două seara, timp de 12 zile.

După ce am termint prima etapă, confecţionăm dintr-o pânză groasă de in un săculeţ mai lung că să se poată aşeza bine pe genunchi. Acest săculeţ îl umplem cu sare caldă şi repetăm procedura două ore dimineaţa, apoi două ore seară, până umflătură dispare.

PUBLICITATE

Vezi aici cum poți scăpa de durerile de genunchi folosind un prosop!

Eu am folosit ambele remedii, pe primul l-am folosit atunci când nu-mi puteam permite să iau concediu medical, pe cel de-al doilea când am avut suficient timp.

Nu uita să dai mai departe aceasta informație întrucât nu știi la nevoie cui îi va fi de folos!

Despre autor:Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elena-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE