"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 + five =

2 × 3 =

 

loading...

Da, aceasta este o problemă reală și insuportabilă!

 

Când îți este lumea mai dragă te trezești cu nasul înfundat și cu incapacitatea de a respira pe gură, din cauza sinusurilor blocate. Toate astea pot duce la apariția altor probleme de sănătate: creșterea presiunii craniene, buze crăpate, dureri de cap și probleme cu auzul…

 

Ce faci atunci?

 

 

Iei repede un șervețel și încerci să îți sufli nasul, dar surpiză, nu poți, așa că mergi la farmacie și cumperi un spray nazal dar nici acesta nu funcționează și mai are și reacții adverse. Acum chiar că începi să te enervezi.

 

Nu te panica, noi am găsit soluția! Este o variantă naturală, sigură și nu prezintă reacții adverse. Privește videoclipul de mai jos al celor de la prevention.com și vei înțelege despre ce este vorba!

 

Vezi aici și de ce nu vei mai cumpăra medicamente ori de caâte ori ai nasul înfundat!

Optează pentru această tehnică:

 

1) Lipește-ți limba de bolta palatină. Ține-o acolo timp de câteva secunde, după care revino în poziția inițială. Imediat după aceea, presează cu un deget, timp de 20 de secunde, zona dintre sprâncene. Congestia de la nivelul capului începe să cedeze și vei putea respira din nou.

 

2) Ține-ți respirația, da atât de simplu, este un truc prin care poți elibera căile respiratorii. Lasă capul pe spate, ține-te de nas și nu mai respira o perioadă cât mai prelungită. Când nu mai poți, inhalează aer pe gură, după care expiră pe nas. Astfel îți vei curăța căile respiratorii!

 

Aceasta este soluția! Simplu și la îndemâna oricui!

 

 

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.