"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Orice om are preferinţele sale cu privire la înfăţişarea şi caracteristicile pe care le consideră atractive la sexul opus. Unii consideră senzuale lucruri care ţie, de exemplu, s-ar putea să-ţi pară chiar dezgustătoare, asta pentru că fiecare om e diferit în felul său. De aceea, bărbatul ideal al unei femei poate să-i pară respingător alteia.

Dar… da, există şi un dar în ecuaţie, se pare că femeile reacţionează pozitiv la o serie de trăsături universale. Printre acestea se numără, se pare, părul grizonat, venele proeminente şi… aspectul îngrijit.

În continuare îţi prezentăm o selecţie a caracteristicilor masculine cele mai apreciate de femei.

femeile apreciaza intelectualitate la barbati

1. Vene proeminente pe antebraţe

Femeile le consideră sexy, dar şi un semn că partenerul este sănătos şi puternic. Vascularizarea bună a braţelor denotă o formă fizică optimă şi un grad scăzut de adipozitate subcutană.

2. Sprâncene groase

Nu trebuie să arate neapărat ca nişte perii de sârmă, dar sprâncenele groase sunt foarte apreciate de femei. Unul dintre motive este că sprâncenele bine conturate scot în evidenţă ochii.

3. Pistrui

Se spune că persoanele cu pistrui sunt timide şi nesigure, dar femeile adoră bărbaţii cu pistrui pentru că îi consideră prietenoşi, sexy şi de încredere.

PUBLICITATE

4. Aspectul „dospit”

Aici ajungem la un paradox al femeilor. Deşi adoră aspectul musculos şi bine legat al bărbaţilor, femeile nu agreează ideea de a îmbrăţişa un partener cu un corp „de piatră”. Şi ştii cât de mult se dau în vânt după îmbrăţişări… aşa că vezi cum faci să bifezi ambele caracteristici.

5. Părul facial

Femeilor le plac bărbaţii cu barbă, deja nu mai este o noutate. Iar un bărbat cu o barbă netunsă de câteva zile, cu aspect uşor neglijent, li se pare de-a dreptul irezistibil.

6. Cicatrici

Cicatricile îi fac pe bărbaţi să pară mai duri, mai masculini, mai interesanţi şi mai sexy. Semnele „de bătaie” le dau un aspect călit şi misterios.

7. Sensibilitate

Deşi bărbaţii fac tot ce pot să nu-şi arate latura sensibilă, femeile vor ca aceştia să-şi arate slăbiciunile. Sensibilitatea îi „umanizează” pe bărbaţii cu înfăţişare foarte dură, şi reprezintă un atu în relaţie.

Vezi aici cele 3 numere care îi interesează cel mai mult pe bărbați!

8. Părul grizonat

Mulţi bărbaţi se îngrozesc la vederea primului fir de păr

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE