"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Da, toți bebelușii plâng, unii de foame, alții pentru că trebuie schimbați, este mijlocul prin care ne transmit că ceva se întâmplă cu ei, însă mai sunt și acele cazuri când nu înțelegem pur și simplu de ce plâng.

 

Ce ai de făcut atunci când nu știi ce să mai faci? Este foarte simplu!

 

ce faci daca iti plange copilul
Foto: youtube

 

În videoclipul prezentat mai jos, Dr Robert C. Hamilton din cadrul clinicii Santa Monica, ne explică modul în care putem liniști un bebeluș atunci când plânge inexplicabil.

 

Medicul pediatru vine în ajutorul părinților care nu știu ce să mai facă să iși oprească bebelușul din plâns. Tehnica folosită de el este una foarte simplă dar trebuie facută cu mare atenție, deoarece este foarte important cum ținem bebelușul. Medicul recomandă să îl ținem pe brațe, înclinat la 45 de grade.

PUBLICITATE

 

Bebelușul se calmează imediat dacă vei folosi această tehnică, deoarece se va simți relaxat și în siguranță.

 

Cu siguranță orice părinte își dorește liniștea copilului său, așa că această tehnică te poate ajuta, problema apare atunci când bebelușul tău începe să crească, deoarece va fi din ce în ce mai greu să îl susți pe un singur braț.

 

Spune-ne părerea ta după ce ai văzut videoclipul!

<br />

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE