"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Am citit de curând o poveste impresionantă, așa că m-am gândit că o să vă placă. Este vorba despre o femeie care avea drept animal de companie un șarpe. Acesta avea în jur de 2m lungime și nu făcuse nimănui niciun rău.

Într-o zi, femeia a observat că șarpele nu mai mănâncă. Disperată, a încercat să îl hrănească cu orice era posibil, însă degeaba, șarpele pur și simplu nu voia să se mai hrănească.

nu tine asemenea animale in casa

În cele din urmă, femeia a decis să ducă șarpele la veterinar, altfel risca să își piardă animalul de companie.

Veterinarul a ascultat-o pe femeie cu atenție, după care a întrebat-o dacă nu cumva dormise cu șarpele în același pat.

Femeia i-a răspuns imediat, spunându-i că sigur că doarme cu animalul de companie în pat, mai ales în ultima perioadă, deoarece ar fi putut face orice ca prietenul ei să se simtă mai bine.

PUBLICITATE

Apoi a venit răspunsul șocant al veterinarului:

Doamnă, șarpele dumneavoastră nu este bolnav, ci în toată perioada aceasta v-a măsurat și a refuzat hrana, pentru a-și face loc să vă mănânce pe dumneavoastră…

Se pare că ori de câte ori șarpele se încolăcea în jurul femeii, făcea asta pentru a o măsura și pentru a o cântări… apoi a început să refuze hrana astfel încât să aibă suficient spațiu pentru a o mânca pe biata femeie.

Aceasta poate fi chiar o poveste de viață, nu de fiecare dată când cineva te îmbrățișază îți vrea binele…

Citește aici povestea celor doi lupi care îți va schimba modul de gândire!

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: vestinet.rs. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE